Jump to content

corpsegrinder

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

corpsegrinder's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. ne mislio sam na I'M OUT..tj nema me vise na ovom forumu.. i on je jednog dana bio NOVAJLIJA pa moze da mi za izvinjenjem SISA..i tako me bas briga poso se vise necu amo pojavljivati..
  2. ja uopste ne znam sto gubim vreme na ovom forumu..mislio sam da cete vi ljudi ili deca biti malo ozbiljni.. SCREW YOU GUYS..I'M OUT!
  3. DAVIDE PUN MI TE JE KURAC VISE!!!
  4. mozda sam slep ali koliko sam ja video u ovom topicu nije objavljen ovaj album..msm normalno da se saznalo za taj album proslo je skoro godinu dana, to sam stavio cisto iz zaebancije..
  5. evo najnoviji album.. 1. Prevail 2.Taking the World by Storm 3.The Chains of Power 4.As Death Lingers 5.Blood in Heaven 6.To the Throne of Sorrow 7.Breathe to Dominate 8.Tear Down the Kingdom 9.The Vultures Are Watching 10.The Last Effort (Renaissance II) http://rapidshare.com/files/111316058/Kataklysm.rar i nije los mada mi se vise svidjaju stariji albumi..
  6. kako ste maloumni!vidis i sam da sam nov na forumu i nasao sam ovaj topic i nista nije pisalo za koncert!a nisam skontao svirke itd..tako da malo oladide moram malo da se usemim..
  7. mislim da album sadrzi par pesama..e sad ako sam preporucio neki album to znaci da sam preporucio i pesme sa tog albuma..
  8. ma nista..el ste se bar dobro zabavili?
  9. cek ti to mene malo..zezas?!!
  10. heh ja sam tu nov tako da ne znam..
  11. pa jesam..evo imas tu na njihovom sajtu http://www.cannibalcorpse.net/CCeurotour.html ili na njihovom profilu na myspace-u..
  12. aha..i jos predgrupa ce biti DYING FETUS i jos neke 2 grupe..znaci svira do jaja..
  13. ja isto..a i nisu bile skupe karte..
×
×
  • Create New...