Jump to content

chess

Iskreni članovi
  • Posts

    3109
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

Posts posted by chess

  1. Meni nije nista specijalno album, jeste kvalitetno izveden i dobre su orkestracije i produkcija ali ne mogu da se vezem za mnogo momenata, preslusao sam ga 2,3 puta. Druga polovina albuma mi je bolja nego prva, ima vise nekih pamtivih momenata. Jeste kulminacija njegovog rada u poslednjih 5-10 godina al ja nisam fan tog perioda jbg, i dalje su mi prva 3 njegova post Emperor albuma najbolji rad.

    • Upvote 1
  2. The majority were single hahaha

    “Heterosexual men who play extreme metal guitar do not seem to be doing it to attract women, as has been suspected about musicians of other genres,” DeLecce told PsyPost. “Instead, it seems they are trying to impress and/or intimidate other heterosexual men with their skills.”

     

    chad to impress chad

  3. Can relate. Imao sam istu fazu u slicno vreme, tamo negde 2001/2002 kada sam krenuo da se lozim na bend, a pogotovo prvi album koji je bio kao svetinja za mene taj neki period, video sam spot za Blind kod VJ Jadranke na Studio B i to je promenilo sve. Piratski prvi album Korn - Korn disk sam uzeo od nekog lika zajedno sa Tool - Lateralus u jebenom Petrovcu na moru na setalistu, i upropastio sebi tako more razmisljajuci samo gde i kako cu da pustim te albume. Cim sam se vratio sa mora sam bacio torbe i iskopao diskove i odmah ih pustio, toliko sam bio bolestan. Imao sam i neku oldskul Adidas jaknu furao sam je u osnovnoj samo tako, tripovao neko ludilo.

  4. 4 hours ago, ShinigamY said:

    technical and edgy music for TikTok generation kids who are depressed and have no clue what they wanna listen, make it drum n bass so it's easy to remix on TikTok dance videos and shit, and then let's do the agressive marketing

     

    Realna prica

  5. Poslusao sam ovog baju sto svira bubnjeve na Drumeo, predstavili su to kao da je neki svetac dosao da ih prosvetli znanjem. Mislim lik ok svira ali ima zilion bubnjara koji imaju isti i tehnicki i kreativni kvalitet kao on, lik je kap u moru generickih metal bubnjara.

×
×
  • Create New...