Jump to content

chess

Iskreni članovi
  • Posts

    3107
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

Everything posted by chess

  1. Mislim da je Decapitated sigurno imao svog tonca jer su zvucali jasno i svirali su utegnuto kao masina, sve je moglo da se cuje uglavnom, najcistije od svih bendova. Ako vec furaju svoj stage crew sa sobom koji ih namesta verovatno imaju i svog tonca.
  2. Imali su svog tonca koji je verovatno profi lik pa verovatno zato zvuce ko kuca, bio sam samo jednom na koncertu u Zappi pre ovoga i to je bio domaci rok bend, bio je krs zvuk tada. Zabrana pusenja realno na svim koncertima u zatvorenom prostoru treba da bude praksa, bas je bilo olaksanje da moze lako da se dise iako ima mnogo ljudi jer niko ne purnja unutra.
  3. Potpisujem sve sto je napisao Haos, nemam sta da dodam ili oduzmem, evo jedan klip od mene za Nihility
  4. Standardni njihov fazon, ono sto je ovde podignuto za lestvicu vise su gitarske deonice koje su totalno bolesne
  5. Paul realno treba da ugasi Cynic i da nastavi tu neku svoju solo Zen spiritualnu pricu kroz solo albume
  6. Jel Scot Kelly i dalje u ilegali? Ne pricaju nista oko benda vec duze vreme..
  7. Imam jednu sliku sa ove svirke, a mozda si ovo ti na njoj levo 😄 24.11.2011
  8. Gledao sam ove uzivo u BGu u nekoj rupi u centru grada, ne secam se gde, mozda klub Zica, bese dobro zakivanje.
  9. chess

    Ihsahn

    Meni nije nista specijalno album, jeste kvalitetno izveden i dobre su orkestracije i produkcija ali ne mogu da se vezem za mnogo momenata, preslusao sam ga 2,3 puta. Druga polovina albuma mi je bolja nego prva, ima vise nekih pamtivih momenata. Jeste kulminacija njegovog rada u poslednjih 5-10 godina al ja nisam fan tog perioda jbg, i dalje su mi prva 3 njegova post Emperor albuma najbolji rad.
  10. The majority were single hahaha “Heterosexual men who play extreme metal guitar do not seem to be doing it to attract women, as has been suspected about musicians of other genres,” DeLecce told PsyPost. “Instead, it seems they are trying to impress and/or intimidate other heterosexual men with their skills.” chad to impress chad
  11. Spot je AI cist, to je smor, pesma je prosek, vuce na stari HoF
  12. Citam po netu, kazu da je nova sezona tesko woke smece, razmisljam se dal da pocnem uopste...
  13. Meni je ovaj Soen oduvek bio neki Tool/Opeth za siromasne... nisu uspeli da se profilisu kod mene kao neki autenticni bend
  14. Isto, neka pociva Deki u miru... na neki nacin smo bili deo istog kluba, Beovuk
  15. Can relate. Imao sam istu fazu u slicno vreme, tamo negde 2001/2002 kada sam krenuo da se lozim na bend, a pogotovo prvi album koji je bio kao svetinja za mene taj neki period, video sam spot za Blind kod VJ Jadranke na Studio B i to je promenilo sve. Piratski prvi album Korn - Korn disk sam uzeo od nekog lika zajedno sa Tool - Lateralus u jebenom Petrovcu na moru na setalistu, i upropastio sebi tako more razmisljajuci samo gde i kako cu da pustim te albume. Cim sam se vratio sa mora sam bacio torbe i iskopao diskove i odmah ih pustio, toliko sam bio bolestan. Imao sam i neku oldskul Adidas jaknu furao sam je u osnovnoj samo tako, tripovao neko ludilo.
  16. Meni isto super stvar, super produkcija i zvuk, jeki zver, nisam znao da svira sa vama 🙂 Jedino mozda mi vokalne melodije nisu bas legle najbolje svuda, osim toga sve ostalo je utegnuto i profesionalno sto rekose.
  17. Poslusao sam ovog baju sto svira bubnjeve na Drumeo, predstavili su to kao da je neki svetac dosao da ih prosvetli znanjem. Mislim lik ok svira ali ima zilion bubnjara koji imaju isti i tehnicki i kreativni kvalitet kao on, lik je kap u moru generickih metal bubnjara.
  18. chess

    Izbori

    https://www.blic.rs/vesti/politika/nestorovic-moguca-manjinska-podrska-sns-i-sps-za-vlast-u-beogradu/s50jcjj Nestor skinuo masku, DB je odradio top posao
  19. El slusa neko ovaj bend uopste? Ono sto sam ja cuo je isprazna preproducirana teatralna sterilna metal/electro/RNB kakofonija, ne kapiram hajp, kapiram da to prolazi kod neke moderne publike koja se lozi na te maske njihove i mistike.
  20. chess

    Izbori

    „Druga Srbija“ je postala sinonim otpora svih koji su odbili da se pomire sa vlašću i nacionalističkom ideologijom[3] i podržavaju novu, različitu, paralelnu Srbiju[4]. Izraz se često koristi sa ciljem tačnog razdvajanja od nacionalista, populista i drugih militarističkih opcija kao i vladine opcije. U istom značenju se upotrebljava i izraz građanska Srbija.[5][6] Ponekad se istoričarka Latinka Perović naziva "majkom druge Srbije"[7], dok se filozof Radomir Konstantinović naziva "guru druge Srbije".[8] Obnova ideje „Druge Srbije“ započela je 2002. godine kada je Helsinški odbor za ljudska prava objavio knjigu „Druga Srbija – deset godina posle (1992-2002)“. Latinka Perović u svom predgovoru govori o „nacional boljševičkoj ideologiji u Srbiji“ koja je „do ludila fanatizovala mase“, a kao glavnog nacionalističkog ideologa imenuje Dobricu Ćosića. Radomir Konstantinović u svom predgovoru kaže da „srpski nacionalizam ne pristaje na Haški tribunal onako kako ne pristaje na suočavanje sa sopstvenim zločinima“, i zato je Druga Srbija i dan-danas „jedina moguća budućnost Srbije“. U oktobru 2002. godine Mirko Đorđević, Milan Đorđević, Filip David, Dragan Velikić, Predrag Čudić, Vladimir Arsenijević, Bogdan Bogdanović, Radmila Lazić i Laslo Vegel su uputili „Pismo upozorenja srpskoj kulturnoj javnosti“ u kojem kažu da je u Srbiji „sve prisutnije ponovno oživljavanje radikalnog nacionalizma“ i da „sprega struktura moći od SANU do Generalštaba i Crkve, uz učešće partijskih moćnika, stvara atmosferu (…) novog jednoumlja“.[9] 2007. godine je pokrenut sajt „Peščanika“, sa rubrikom koja je nazvana „Druga Srbija“, čiji su autori opisani kao „intelektualci građanske orijentacije“. Vikipedija je valjda najpametnija
×
×
  • Create New...