Jump to content

Batocanin

Iskreni članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Batocanin

  1. Hvala puno na komplimentima, sto se tice saradnje svakako moze tako da me kontaktiraj preko mail-a, a taj cenovnik se odnosi samo na kucanje bubnja po zelji u odnosu na pravac koji hoces.. [email protected]
  2. Bice okacen free za download na stranici benda..
  3. MALI UPDATE: Snimanje gitara i vokala za novi singl SYNESIS ABSORPTION-a ce se odrzati u Nemackoj u Aexxys-Art Studio (http://www.aexxys-art.de/). Termin je zakazan za kraj Aprila, a snimatelj i producent je Stephan Fimmers (Necrophagist). Vise informacija uskoro!
  4. Zato sto je snimanje pocelo i posto je ozb ekipa u pitanju mora sve da bude zavrseno u najkracem mogucem roku, a ne da se razvlaci i na kraju nista.. Sve ce se snimati u studijima, s'tim sto ce svako ici u razlicite..
  5. Drago mi je da je i ova tema ozivela, takodje hvala svima na podrsci i nadam se da ce vam se svideti materijal! Zavrsen je omot za disk, a uskoro cemo okaciti i jedan deo demo snimka cisto da cujete o cemu se zapravo radi pa ko voli nek' izvoli! Bane ljubavi na tebe mogu da racunam sto se tice update-a na forumima koliko vidim! :***
  6. internet je cudo! sredinom februara je snimanje, a okacicu neki promo materijal uskoro cim sredim myspace stranicu posto mi je trenutno haos..
  7. da zaboravio sam to da napisem.. infest,amon din itd..
  8. Hvala puno! Evo jos novosti za ovaj projekat.. Logo ce raditi Christophe Szpajdel covek koji je saradjivao sa bendovima kao sto su: Emperor, Enthroned, Nargaroth, Moonspell..
  9. Jos jedna dobra vest.. Na albumu ce takodje svirati i Shannon Hamm (Death,Control Denied) ! Vise informacija uskoro!!!
  10. Pa nadam se da ce biti i toga jednog dana za sada je i ovo dovoljno.. valjda.. Jeste death metal!
  11. Projekat koji je stvoren 2008 u Valjevu napokon je krenuo sa radom isnimanjem materijala 2009 sa celom postavom ljudi koji su ceo zivotposvetili metal sceni i sigurno na neki nacin ostavili duboke tragovena istoj. Jos vise dobrih vesti i uskoro pesama mozete videti nastranici benda.. www.myspace.com/synesisabsorption Line up: Milos Batocanin (Disdained) - Guitar/Vocal Lars Norberg (Spiral Architect,Satyricon ) - Bass Michael Smith (Suffocation) - Drums
×
×
  • Create New...