Jump to content

Armadillo

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Armadillo

  • Birthday 09/22/1987

Contact Methods

  • MSN
    imejl87
  • Website URL
    http://www.armadillo.co.sr/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Kikinda

Armadillo's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Da li neko ima ili zna gde se moze nabaviti "Ca Ira"? naravno, ako ste upoznati sa tim...
  2. ARMADILLO, promenjena adresa u http://www.armadillo.co.sr/
  3. Imas Fenderov CTS od 500k u Mitrosu... Kupuj slobodno...
  4. Hej ljudi, da li mozda neko od vas slucajno ima neobjavljeni video materijal za Hey You *trebalo bit' na filmu ali nije*... Ja sam nasao neki jadan RM snimak ali nista se ne vidi. I da li mozda neko slucajno ima The Other Side of the Wall video materijal... Ako ima, neka mi se javi, i ja imam mnogo zanimljivih naslova.. I video i audio... Btw. takodje me zanima Syd Barrett - HYGIY... Ajd pa mi se javite na priv.
  5. Svi Floydovci su mi braca Ako nekog zanima nesto sto imam neka mi se javi i tako... Nego, ne zelim da se uplicem u svadju,... Mislim, Pink Floyd je zadnja stvar preko koje bih hteo da se prepucavam,... To sto sam rekao nije potvrdjeno, ali ipak ne treba okretati glavu, ako te zanima, mogu da ti dam nesto od materijala sto imam, pa procitaj sama Mislim, nemoj poricati sve sto ti je nepoznato... Sto se tice Watersa, iskreno, iako ga ne mirisim bas, siguran sam da Floyd bez njega ne bi bio to sto sada jeste, i sigurno je da je jedan od najvecih genijalaca sto se tice muzike i teksta... i svega uopste... Veruj mi, procitao sam dosta toga i veoma me je potreslo to sto sam nasao. Ja nisam tu da sudim, i ne mogu da tvrdim nista, mada zacudio me je Watersov stav... Ne znam, mozda gresim... Ali u svakom slucaju stoji da situacija izmedju Watersa i Barreta nije bila bas najlepsa, i svakako neko je morao da ode i to je bio Syd... (Pametniji popusta ili najjaci ostaju,.. hmm..) Nego, nisam hteo nikoga da vredjam, nisam ja takav U svakom slucaju drago mi je sto nas ipak ima...
  6. E, koliko ja znam, pripremili su nov album sa novim pevacem ali ga jos nisu izdali... Nadam se da se necu razocarati
  7. Po mom misljenju, genijalan bend, a cini mi se da niko do sada nije postavio temu, pa eto... Sta vi mislite?
  8. Hmm, pa to sto ga ti branis ne moze da sakrije cinjenicu da je on ozbiljno poremecen covek... Pomiri se sa cinjenicom da je Syd Barrett bio genijalac, a samim tim i ozbiljna pretnja Watersu sto je on i sam izjavio... pa, razmisli o tome... Nego, neko je pomenuo spot za Astronomy Domine,... Pre neki dan sam ga skinuo sa neta i imam ga na racunaru, a skoro sam nasao i jos neki video materijal (Arnold Layne, Syd's First Trip, Syd's Home Video, It Would Be So Nice, Jugband Blues, The Scarecrow i tako...)
  9. ZASTO JE SYD BARRET POLUDEO?? Mislim da je ovo vrlo diskutabilna tema... Neki kazu zbog droge, a neki ipak kazu drugacije... Moje licno misljenje je da je "neko" vrsio veliki pritisak na njega ili se cak mozda "nekome" nasao na putu... Ko misli da zna, neka razmisli malo,... Citiracu intervju sa doticnom osobom posle snimanja albuma "Wish You Were Here": Nick Sedgewick: A lot of people have made remarks to me over the album's sadness. Roger Waters: I'm glad about that... I think the world is a very, very sad fucking place... I find myself at the moment, backing away from it all... I'm very sad about Syd, I wasn't for years. For years I suppose he was a threat because of all that bollocks written about him and us. Of course he was very important and the band would never have fucking started without him because he was writing all the material. It couldn't have happened without him but on the other hand it couldn't have gone on *with* him. He may or may not be important in Rock' n’ Roll anthology terms but he's certainly not nearly as important as people say in terms of Pink Floyd. So I think I was threatened by him. But when he came to the 'Wish You Were Here' sessions -- ironic in itself -- to see this fat, bald, mad person, the first day he came I was in fucking tears... Ko procita, shvatice... “…The madcap laughed at the man on the border.”
  10. Armadillo

    EKV

    Njihove stvari ostale su dragoceni poetski dokument jedne generacije izgubljene u Hadu rata, izbeglistva, emigracije i beznadja - one su putokaz i portret coveka koji nije pristajao na ravnodusnost. Iza njih ostalo je mnostvo nedovrsenih planova, neostvarenih ideala. Album koji je trebao biti snimljen kada se Milan vratio iz Brazila, trebao se zvati "Ponovo Zajedno"... ali nisu znali da je bilo jos samo par godina za njih, i sada su svi ponovo zajedno, mozda na nekom boljem mestu. Milan, Magi, Bojan, VD,... Clanovi jedne velike porodice, koja je toliko ucinila za nas, nas koji umemo da shvatimo i da razumemo. Okruzeni banalnoscu i izbezumljenoscu zaboravljamo na stvari koje su zaista vredele... Praznina koja je odlaskom EKV-a ostala na srpskoj umetnickoj sceni ne moze se ovog trenutka ni sagledati, ni definisati, ni razumeti. Bez Margite, kao ni VD-a, Milana i Bojana ova zemlja vise nikada nece biti ista, kao ni mi koji ostajemo. Toliko od mene,... Nadam se da postoji neko na ovom svetu ko deli misljenje sa mnom...
×
×
  • Create New...