Jump to content

Aleksaa

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Smederevo

Aleksaa's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Pa bilo je krajnje vreme da se pocne drugi album.... pozdrav za prijatelje!!
  2. odlican album, nebeski svod, kletva, sruseni snovi... da ne nabrajam vise...ko nije cuo mora da poslusa!!
  3. pa dobro bre jel neko poslusao taj album? dajte malo svezih informacija!!
  4. alo Supermene, posalji mi na mobilni e-mail adresu da ti posaljem jednu extra slicicu za avatar!! Siki
  5. Evo da napisem da sam bio u Sd na svirci u Subotu, i to sam dosao iz Bg-a samo zbog Dargoronaca, da ih cujem live posle bas dosta vremena.... Posto ih pratim od pocetka postali su bas dobri, jeste da je ozvucenje pocelo da puca, pedala na bubnjevima se cas palila cas gasila, ali ja zam zadovoljan onim sto sam cuo! I ja jedva cekam taj album, konacno da cujem sve pesme, cuo sam ih jednom ali je to bilo davno,davno... sada hocu originalom da osvezim pamcenje ....s obzirom na cenu karte, iznenadjujuce malo ljudi je doslo.....imam utisak da ce uvek u drugim mestima biti bolje docekani nego u svom gradu...
  6. Kako rece sinoc jedan nishlija u toku emisije demo expres "mesavina Judas Priest-a, Hammerfall-a sa primesama Blind Guardian-a" sjajno za nove pesme, a nadamo se i za sto skoriji album u prodaji! p.s.odlicna balada!!
  7. Ako treba da glasam uzmedju kraljevskog i kaktusa na osnovu onog sto sam video na Deep Purple-u, onda dajem glas za Kraljevski!!!! pozdrav!!!!
  8. zar se na ovoj temi vise nista ne desava??? ispucano ....a?!
  9. Dargoron je uradio jos dve pesme ......Nazivi su Crveni Mesec i Strah.....obe su mogle da se cuju na Demo Exspress-u juce na 202-ci......kako vam se svidjaju procenite sami........po meni je Strah odlicna pesma!!! pozdrav!
  10. pa trenutno se nista ne desava....eto Marko basista je otisao u Crnu Goru da se malo odmori 8)
  11. negde sam procitao ranije da neko misli kako kopirate Abonos??? mozda imate slican muzicki stil, ali ste zato mnogo bolji!!! pozdrav!!!
  12. Sutra Dargoron odlazi u Smederevsku Palanku gde ce imati svirku! Protekla nedelja je iskoriscena da se novi bubnjar jos bolje uklopi:)
  13. Kada sam ga pitao pre svirke da li je naucio tekstove, rekao je da ih zna.....ali dobro, svakom se desi da malo pogresi Popravice se Sopka u buduce Pozdrav!
  14. Dargoron je u Holiday-u svirao tri obrade: Gates Of Babylon(Rainbow), Crna Udovica(Crna Udovica), The Gods Made Heavy Metal(Manowar)....kao sto znate Darko bubnjar je u vojsci pa je umesto njega bubnjeve lupao Pici....i koji nije uopste lose lupao, ko je slusao preko radia mogao je da cuje......jos kada se zna da je poslednji put lupao bubnjeve pre 4 godine.......kada se sve uzme u obzir bilo je odlicno! !!! Svi clanovi benda su bili odlicni,i po onome sto sam ja tamo video mislim da je Zlatko bio najbolji solo-gitarista!!!Mislim da nije niko pokazao ono sto on jeste....Masa je posle trece pesme trazila jos ali momci su samo tri imali dobro uvezbane........bila je mogucnost da sviraju i nesto od Whitesnake-a......ali .......ipak sve u svemu bilo super! toliko od mene!!! 8) p.s. odlicni su bili i Midgard(Sabac)....zato dodjite u Subotu u klub Kambodzu(Smederevo) da vidite kako momci prze!!!!
  15. Samo da potvrdim da Dargoron dolazi danas u Holiday! Odradili su par proba sa novim bubnjarem Picijem.....kazu da nije lose....videcemo i cuti veceras......inace Pici je ranije lupao bubnjeve, ali se u zadnje vreme bavi drugim poslom.......ali ko jednom nauci ne moze da zaboravi ! vidimo se u Holiday-u.......pozdrav!!!
×
×
  • Create New...