Jump to content

AuroraFallen

Iskreni članovi
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AuroraFallen

  1. Lepo je sto ima jos onih koji cene Cehin doprinos bendu. Tigre, da nisi moderator, dala bih ti plus. Elem, ovaj album se meni zaista cini 'najiskrenijim' od celog njihovog opusa. Uopste ne zvuci kao da je pisan da zadovolji publiku, vec samog autora, sto je po meni, smisao muzike.
  2. Labude kad rata ne bude uopste nije "plitak" album. Sniman je u odredjenom, da ga tako nazovemo, politickom periodu na ovim prostorima, i ima odredjeno znacenje. Lipovaca je album pisao nakon sto mu je par clanova porodice poginulo u takvim sukobima, tako da je senzibilitet albuma potpuno razumljiv.
  3. +1 za ovo, Crna Damo. Ovim si objasnila sustinu DD-a.
  4. Ijaooo, ovo k'o da je Hari Mata Hari, ili Dino Merlin, a ne Jagode....
  5. Apsolutno. Ja prosle godine ne bih ni otisla na koncert, da nisam slucajno videla plakat. A steta bi bila da postanu tezgarosi. Dobro im izgledalo ono u Domu sindikata, onaj logo sa jagodom u lancima. Al' kad bi se malo vise kretali, ili uradili nesto po pitanju scenskog nastupa, zivnuli bi i oni i publika.
  6. Tacno znam osecaj. Ja sam na nekim (meni) manje bitnim pesmama divljala minimalno, da sacuvam snagu za kraj. Izmorio me Snejk, preterala sam sa uzivanjem.
  7. Pa, s' obzirom na odlican prijem uprkos svim "penzionerima" i izdajicama koje su otisle, i racunajuci na umorne ljude, moze se reci da smo ih lepo i docekali i ispratili. Sta reci, nasa publika je "un-fuckin-believable" !
  8. Nisam to rekla. Rekla sam da VODI, sto znaci, medju najboljima je. Isto objasnjenje odozgo vazi i za DC-a. "Vodi" ne znaci "najbolji" vec "medju najboljima". Ali da, njih dvojica su za nijansu ispred. Elem, da se vratimo koncertu. Richie Faulkner je pre par sati na svojoj oficijalnoj FB stranici postavio link sa opisom: "One of my fav songs in the set. Pretty good vid quality too! BRS." U pitanju je Blood Red Skies - snimak iz BEOGRADA! Svaka nam cast, ljudi!
  9. Ama ljudi, pre nego sto pocnete da uporedjujete glasove, skontajte da su to razliciti zanrovi! DC peva rok stvari sa bluz prizvukom, RH peva CIST hevi! Mislim, dajte, pa ni njihovi bendovi ne mogu da se porede, to su dva razlicita pravca, iako imaju dodirnih tacaka! Dejvid vodi medju rokerima, Halford medju metalcima, i kraj.
  10. Scena deluje prazno. Zele svira kao Bog, ali je nepomican k'o da je Klepton. Marko Osmanovic uliva nadu, dobar je sa publikom.
  11. Zasto su onda svi komentari koje sam cula povodom slika i svega ostalom usmereni na WS? I zasto nas je gomila likova (neuspesno) gurala iz fan pita, uz obrazlozenje da ovo "nije neki tamo zenski bend, poput Jovija, vec bend za "prave muskarce" koji znaju sta je mJetal" ?
  12. Ma, tripovala se ona na sve i svasta. I da je Faulkner gledao u nas celo vece, i da je Halford pevao nama... A tek o WS tripovima da ne pricam. Umislila je da Doug namerno stoji ispred nas? (Tad smo bile na drugom kraju).
  13. @Junikorn: Onu skroz levo, Andjelu. E ja sam na Judasima bila 2-3 coveka od tebe! xD Meni je Snejk drugi omiljeni bend posle (ajde, slobodno prozivajte) Bon Joce, bar sto se roka tice. Priest su mi omiljeni mjetal bend, i iako sam prvenstveno zelela da cujem Snejk, radovala sam se sto cu prvi i poslednji put cuti i njih. Poslednji pod znakom pitanja, naravno. Ali, da, Judasi su bili energicniji, mada mislim da bi i sa Snejkom bilo drugacije, da je repertoar bio duzi. Tek smo se zagrejali pred Still of the Night, i vec kraj. Ja sam do pola Judasa bila mrtva umorna, ali ne znam kako, uspela sam da izdivljam do kraja. Epitaph novi album? Haha, veoma duhovit decko. Mene je ortakinja na WS-u, kad je pocelo Here I Go Again pitala: Je l' ovo nova pesma??? Nova? Curo, tu pesmu znaju svi, ali SVI! Pa i oni koji ne slusaju WS, a ona kao slusa!
  14. Potvrdjujem da je slika sa JP-a, znam jednu od cura sa slike, a ona je samo na Judasima reagovala ovako. @Junikorn: Uopste ne sumnjam da ti je Richie dao vodu, ortakinji i meni je bukvalno pruzio trzalice (vec sam pisala o tome) a naravno, oteli su nam ih iz ruke. Ali sto se njega kao lika tice, covek je mnoooogo kul, i ima savrsen kontakt sa publikom. I ljudi, odakle vam ideja da zene u prvom redu znace WS? Ko kaze da zene ne vole Priest? Aloo, bre, bile smo gurane, gazene, i udarane, ali smo i mi gurale, gazile i udarale zbog mesta! Moram da dodam i da su na Judasima zene oko mene divljale mnogo vise od tipova, i PEVALE za razliku od doticnih koji nisu znali ni tekst! (Cast izuzecima!) Posebno moram da pohvalim devojku koju sam videla pozadi u fan pitu, sa nogom u gipsu, oslonjenu na ogradu, ali koja je ipak headbengovala, i pevala!
  15. Verovatno ono: "It's one of our classics, a heavy metal ballad..." Ne znam dalje, i ne secam se pre koje je pesme bilo, ovaj deo se samo cuje na tonskom snimku mog ortaka.... Jao, o cemu mi raspravljamo, kako smo tr00. (Bez uvrede, salila sam se!)
  16. Ja mislim da je rekao: "This is how good, classic heavy metal song should be." Mada, bila sam pored zvucnika tako da sam mozda pogresno cula.
  17. Evo i Dejvidovih utisaka sa oficijalnog sajta (u pitanju je message board): "My thanks to you for a memorable evening, too, Belgrade... I hope we can do it again together soon... Love, DC... XX" "Hi, Valeria... Belgrade was amazing... We were treated so incredibly well by the audience... A beautiful, emotional experience... It was extra charged because Serbian tennis star, Novak Djokovic, went thro´ to the Wimbledon Final... & no... why on Earth would people think this was the end?... We´re having too much fun out here... Mayaka... We are looking forward very much to playing our music for you in your lovely city... & here comes breakfast... Ravenous... If you would be so kind & excuse me, Lads & Bonnie Lassies... time to fuel the ol´ engine... Have a glorious weekend!... Love & LIGHT & Freshly Baked Croissants!..XX" Nadajmo se i trecem dolasku...
  18. Isto i kod mene. xD Da opisem situaciju guranja devojcica u prvi red na Snejku recima jednog postarijeg rokera koji je stajao do mene: "Sta vam je bre, klinke, pa Coverdale ima samo jedan k****, a to nije dovoljno za sve vas!" Epic izjava.
  19. Videla sam taj snimak sa Tomijem. Nisam bila na Tasu, ali opet, cuti to uzivo, pa makar i ocekivati taj solo, ne ostavlja ravnodusnim. @Dr. X: Imam DVD, znam da to cesto peva, ali sam se ipak iznenadila jer sam (nazalost i ne svojom voljom) videla vecinu setlista sa ove turneje, i sem 1-2 izuzetka, svaki koncert je zavrsen sa Still of the Night. Mada, mislim da je time hteo da se iskupi za par manjih falseva. A mozda je to ponovio namerno zbog Tasa. Ako me usi nisu prevarile, i rekao je pre toga: "Let's do THIS ONE again THIS TIME." @LazaGNR: Ma skotovi, sad sam cula od jednog lika na fejsu, da je savatao redara sa kutijom, ali da mu NISU DOZVOLILI da uzme kartu, jer "se to BACA". Znam da je to samo parce papira, ali sigurna sam da nisam jedina koja kartu zeli da sacuva. -.-
  20. Idemo redom... 1) Jes' da sam dva sata stajala ispred Arene, ali isplatilo se. Usli smo medju prvima i smestili se u cetvrtom redu fan pita. 2) Kad su nam uzeli karte, rekli su da cemo ih dobiti ponovo na izlazu. NIJE TACNO. Kad smo izlazili, saznali smo da su redari sa kartama otisli, i da je svega par njih uspelo da uzme karte. Jedan od njih je rekao nesto, tipa: "Necu ja ovde da stojim celu noc zbog parceta papira." I tako ja ostadoh bez vredne uspomene. 3) Predgrupe su neopisivo smorile. 4) SNEEEEJK! Deda Cov izgleda mnogo manje preparirano nego sto sam ocekivala - drzi se dobro. A sto pevaaaaa! I sve bi bilo lepo da neka govna iz prvog reda (sa desne strane) nisu radi fore krenula da nas guraju nazad. Devojka ispred mene je pala, i samo sto je nisu izgazili. Jedva smo je digli na noge. A onda smo krenuli da vracamo. I otud Dejvidovo: "Are you guys alright down there?" Dakle, nakon prve dve pesme upropastene guranjem, uzivancija! Kako prze gitare, to nisam ocekivala! A bubnjaaaar! I tek iznenadjenje sa Soldier of Fortune! Ufff! Nimalo me nisu razocarali. Hocu jos. A deka Cov bas lepo spika srpski. 5) JUDAS IS RISING! Jao, jao, jao, jao! Kako przenjeeeee! Ali najpre moram da se osvrnem na sve VELIKE METALCE koji su otisli nakon Snejka! Mamicu im njihovu, pa Jude zasluzuju prepun fan pit, a ne rastrkanu gomilu! Stvarno su me odusevili, posebno novi gitarista Richie. Tu sam bila u prvom redu, sa leve strane ispred njega. Kakav kontakt ima sa publikom - neverovatno. Rukovao se sa mojim ortakom, a meni je pruzio trzalicu, (nije da se hvalim, ali da, rekao je: And this one's for you) koju MU je nazalost, neka kurva izbila iz ruke. Uz tuzan osmeh rekao je: Sorry, mahnuo, i otisao na sredinu bine. Jbg za trzalicu, al ono, dovoljno mi je i sto sam ih sve lepo videla. Zao mi je samo sto nisam imala mnogo snage, pa sam divljala znatno manje. Cuvala sam snagu za kraj. Ali ipak jesam, i zato sam ustala tek pre pola sata. Jako mi se dopao odnos publike i bendova, nekako su se bas uziveli, jedino smatram da je atmosfera na Judasima bila nesto slabija nego na Snejku - sto nije u redu, al' ajde sad... 6) Opsti zakljucak je da su oba benda rasturila!
  21. Moj ortak prodaje svoju za fan pit, za 4.000. Ako te zanima, poslacu ti link za njegov FB profil, pa se dogovarajte.
  22. http://www.georgerrmartin.com/appearances.html Covek dolazi u SLOVENIJU! Tako blizu, a tako daleko. -.- Jebem ti raspalu Jugoslaviju... .-.-
  23. Ona je tu fan pit ulaznicu i nabavila. Nego, pustite vi predgrupe, oni ce da odsviraju svoje dok se skupe ljudi, sigurno ce da pocnu oko 6-7, kad god da se ulazi otvaraju. Cisto sumnjan da ce bas od 20h da budu predgrupe, jedino ako ne bude zbog tehnickih problema, itd.
  24. Da malo osvezimo temu.... Jana je napustila bend i otisla na Berkli.
  25. Za sve one koji su se nekim slucajem nasli na Facebooku, izasla je igrica inspirisana serijalom. Potpisao je HBO, i trenutno mozete samo pripremni nivo da predjete. Kul je posto birate oruzje, trenirate, a morate i da odgovarate na pitanja iz istorije Westerosa. Level 1 otkljucava se 19. maja, i tad ce 'bitka' zvanicno poceti. Igrica se zove 'Game of Thrones: Battle for the Iron Throne'. http://www.facebook.com/apps/application.php?id=220863107940047 Nadam se da ce biti dobra... Inace, na oficijalnoj GOT stranici takodje na fejsu, mogu se naci tizeri pred svaku novu epizodu, intervjui, profili likova... ) Ukoliko vas to zanima. P.S. Nadam se da nisam promasila temu, nisam znala gde da stavim link, a posto je HBO, delovalo mi je blize ovoj temi, nego onoj o Martinu.
×
×
  • Create New...