Jump to content

NorthernOrchid

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About NorthernOrchid

  • Birthday 06/30/1992

NorthernOrchid's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Death the brutal way...je ubjedljivi dokaz da nije lose sve sto je novo! Bogovi! \m/
  2. Ne treba se puno govoriti o ovom jebeno dobrom bendu! http://www.youtube.com/watch?v=MTDDQ0tfBSI
  3. Da li neko zna koje bi bile predgrupe DT-u u ZG-u? Ja sam nesto cula da je moguce da dodje Kryn, bend iz Rijeke. Ove su godine bili na DemoFestu u Banjaluci, i odusevili publiku, bilo bi ekstra gledati ih opet!
  4. Ehh kako mi je zao sto ne uspjeh da ih uzivo vidim na Exitu...Bas sranje...Ne sumnjam da su bili genijalni!!!!
  5. Za ovaj bend nema se šta puno komentarisati, u mom je slučaju dovoljno reći da svaku pjesmu napamet znam...A u Banjaluci nisu bili od 19. juna 2009....žalosno...ne mogu dočekati da ih opet uživo gledam. Bend ima ubjedljivo najboljeg gitaristu (Neleta) i bubnjara (Seju) iz BiH, što se DM-a tiče!!! Kako neki pričaju trebalo probati da se u DemoFest klubu (Banja Luka) pokuša organizovati death/thrash night gdje bi nastupili naravno Toxicdeath, zatim, Agonize, Awaiting Fear i banjalučki thrash metal bend Aggressor... E samo da se sve uspije realizovati biće extra!
  6. Zaista, pored Toxicdeath-a Agonize je najperspektivniji death metal bend iz BiH, i lično smatram da je Adnan ima jedan od najboljih glasova DM scene na području Balkana. Što se pjesama tiče, po mom mišljenju, "Blessed by the sin" je nešto savršeno
  7. Prošle godine je bilo više poznatijih imena koje su doveli organizatori, ove godine baš nešto žnj, ali dobro, s obzirom da je sve besplatno, odlično je, na kraju krajeva, većina će i ići da ispija pivske flaše i da se zeza s društvom, eventualno podrži neki, njemu žanrovski, odgovarajući bend. Žalosno je to što su ove godine samo 2 metal benda, Kryn (HR) i Vandal (oni su, ja mislim, iz Kumanova)... Uglavnom, ko dolazi, vidimo se tamo!
×
×
  • Create New...