Jump to content

Flesh_Dust_Sin

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Flesh_Dust_Sin

  • Birthday 01/10/1989

Flesh_Dust_Sin's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

4

Reputation

  1. Hvala svima na komentarima! Vidimo se u subotu.
  2. I opet stari kraljevi objasnjavaju zasto su oni stari kraljevi. Immolation opet otkida sa svojom sektom do maksimuma!
  3. Kako sirova energija izlece kroz zvucnike. Svaka im cast. Saliga kida. Jebeno kida. Jedan od boljih albuma koje sam cuo u skorije vreme.
  4. Onaj debeli bradati dugogodisnji lik im je bio savrsen. Ali sta je tu je, menjaju se ljudi. Bice dobar Origin album u svakom slucaju.
  5. Bravo, momci! Full podrska za vas.
  6. Malo ponavljanja, a malo treba da legne. Sve u svemu neka rokaju. Bedak sto nema onog ogromnog lika sa dojajnijim vokalom, al' aj sad.
  7. Ovo zvuci sjajno. Zeljno iscekujemo.
  8. Ja koliko sam skontao nece da vise da rade kao Nox, nego ovako. Samo neka oni nastave sa tim fazonom koji su krenuli u Noxu da furaju i nebitno je kako ce da se zovu.
  9. Novi je skroz na mestu. Svaka im cast stvarno.
  10. Inace se kraljevi reformili ima par meseci, poceli da sviraju na festivalima, a spremaju i album uveliko. Tako da.
  11. Trazio sam i nisam nasao nigde na forumu da se pominju pa evo: http://www.metal-archives.com/bands/Grave_Descent/3540300196 Bend gitariste Leviathan-a, benda u kojem je svojevremeno pevao Chris Barnes pre CC-a i SFU-a ocito. Sad videh da je i Jack Owen u nekom momentu svirao. Fin oldskulniji DM, fina produkcija, voznja pesmice, pa ako nekoga zanima imaju dva EP-a: Prvi sa megaupload-a: http://www.megaupload.com/?d=3EG4REB1 Torrent za drugi: http://www.psychocydd.co.uk/details.php?id=ee03192cdbe39979539d98c7d18cd2c935621ac9
  12. Realno, brate. Ja ne znam sta je ovo, ali Morbidi nisu. Izleti ima slucajno neki riff iz nekog ranijeg perioda, ali ovo ostalo: nazivi pesama, tekstovi, vokal Dejvidov, znaci stvarno je kurac krasni. Jebote neki od ovih semplova zvuce kao lose kopije Ministry-a. Sto vec neko rece, nadam se da je ovo samo sala i da ce album da bude nesto drugo, ali izgleda da nema od tog posla nista.
  13. Interesantan omot, ime albuma, a nadam se da i ono najbitnije nece izostati.
  14. Hmmm. Mozda treba da legne bolje, ali mi zvuci manje vise isto kao Existo Vulgore. Isti chorus trip, ponavlja glavnu rec - naziv pesme, cak i u nekim momentima stvarno zapeva Cak je i solo mlak za Tray-a. Ocekuje se vise shred-a, vise floyda, vise ludila. Riffovi nisu losi, Tim poprilicno dobro skida Pete-a ako nista.
×
×
  • Create New...