Jump to content

DevilS tear

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

DevilS tear's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-4

Reputation

  1. Bas kao sto i ja rekoh,da mi je drago,i da predpostavljam da ima prava,samo mi nije jasno kako do te mere,jer kolko znam nije ucestvovala u pravljenju istih..pa kontam da Tuomasu mozda bas i nije svejedno sto ih ona izvodi i odusevljava ljude,a oni smaraju sa jednim istim stvarima..jos jednom kazem da je i meni jako drago,ziva bila!
  2. Jel nekome jasno na koju foru Tarja peva toliko NW pesama live?Kapiram de ima sigurno neka autorska prava itd,al mi bas cudno sto to radi u tolikoj meri..Meni je svakako jako drago.Dakle,to s pravima me samo zbunjuje..
  3. Gospodo,da li neko mozda ide u Budimpestu 18.novembra na koncert Anatheme,i da li karte mogu ovde negde da se kupe?Hvala
  4. ..and the priviledge of a 22-kilometers tombstone..kakva miso..
  5. Meni je Turja(od mila) omiljena pevacica..NW bend,itd..ali ne znam bas..ja ih i dalje slusam iz starih razloga..ovo novo s Tarjom ima neki kvalitet svakako..do jaja peva,textovi nisu losi,o produkciji da ne govorim..ali nekako mi sve to nema dusu..ponarocito taj fazon sa dva,pri tom glupa spota za istu pesmu..ultra fensi garderoba..te uvezbane,uvek iste izjave za javnost,bla,bla..shvatam ja da je to sve deo soubiza,ali me mnogo sve to smara..jako mi je americko-holivudski,a jedan od razloga zbog cega su mi simpaticni je i taj sto su iz tamo neke vukojebine i sto im je to dalo odredjeni smek,kao uostalom i svakam drugom bendu iz male sredine..lepo su to nosili,ali jbg,slava uzima svij danak..a meni izgleda bas tesko da se s tim pomirim..
  6. Naravno,ni ne mislim da je izjava kurcevita,jer je evidentno ko sta radi i sta od toga valja..kazem samo da mi je zazvucalo malo kao izjava za zutu stampu,ali kao sto si rekao..mozda je malo izvuceno iz konteksta..anyway,vi ste svakako primer svima kako se opstaje kad ljudi vole to sto rade i kad vole jedni druge..barem je moj utisak takav..
  7. Ovaj..sta mislite pod tim 'Zivot nas nije mazio'?Kontam da se odnosi na zivot benda..i izvinjavam se ako je pitanje suvisno,ne procitah sve ranije postove..
  8. Hvala..mada bi mi bilo draze da se ne tice takve konstatacije!
  9. Pozdrav bendu Rain Delay,recu cu samo-podrska!
  10. Ljudi,jel neko skontao da je Anette ugradila silikon u gornju usnu?
×
×
  • Create New...