Jump to content

Dr. X

Iskreni članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dr. X

  1. Bravo Alitorci! Vi ste ponos Inđije!!! \m/ \m/ Pozz, Rale
  2. Afterparty??!! Treba izblejati negde do jutarnjeg voza...
  3. Vrh!! Coverdale poslednjih godina često peva Soldier Of Fortune acapella na bis. @ AuroraFallen: pogledaj Live In The Still Of The Night DVD od pre 5 godina. Što se tiče Priesta, stvarno dobra svirka. Da je bio bolji sound bilo bi savršeno! Bina i intro-i na Battle Hymn i Night Crawler dočarali onaj bolesni feeling iz britanskih horror filmova/romana Clive-a Barker-a.
  4. Nedostajao je onaj groove, koji svaki metal bend ima sa bass gitarom. Na Rising In The East to se jako lepo oseti, OK to je DVD, pesme su overdub-ovane ili kako se već to kaže, ali izgleda da je sinoć na tribinama to zvučalo mnogo tanje nego dole (zato sada u glavi više zuji). Samo da pojasnimo, kako sam ja razumeo Priest ne ide u penziju, samo više neće praviti svetske turneje. Biće tu još sporadičnih koncerata, a novi album je skoro spreman, očekujmo ga dogodine! Još jednom svaka čast! Što bi neki rekli - Džudaja esencija hevi metala!!
  5. Gledao oba benda po 2 puta, Whitesnake bili bolji na Tašu, a Priest me oduševio energijom i kako je neko gore lepo rekao produkcijom. Bolje nego u Sofiji 2004. Ipak, imam jednu veliku zamerku, a to je na generalni zvuk na koncertu. Na Judasima se bass gitara gotovo nije ni čula, tako da su zvučali previše kreštavo, gitare prenapanjene, a bubanj kao kanta. Ne znam dali je i u drugim delovima Arene bilo tako, ja bio na severu Golden seats. Gledam koncerte već preko 20 godina, ali ovako loš zvuk nisam očekivao obzirom na produkciju koju pomenuti bendovi imaju. Ipak, utisak je pozitivan zbog entuzijazma i energije vremešne ekipe iz Birminghama, kojoj to ne nedostaje ni malo. Što bi neki rekli, to to ti je bolan METAL!!!
  6. Novi album je dosta dobar, mada čini mi se ne toliko kao prethodni Gothic Kabbalah...
  7. Odlična je slika na snimku od 8GB. Dali ima negde snimak drugog dana, ineteresuje me Alice In Chains?
  8. U vezi setliste, Blind Faith je na svom jedinom albumu obradio pesmu Well All Right, koju je originalno napisao (čini mi se) Buddy Holly.
  9. Fenomenalno, možda je razglas bio previše oštar za blues svirku, ali znate kako se kaže "Bez staraca nema udaraca". Ritam mašina i Steve Gadd ne mogu da se porede, on je muzičar koji drži rekord u sviranju na najvećem broju albuma. Neko do mene u publici povika: Steve Gadd! A neko drugi: Crnkinja! Pozdrav za Enjoy Sarmu i ostale Kovince od Raleta iz Inđije!!
  10. Ma nije bukvalno da se nisam oznojao ni malo. U odnosu na neke druge hard rock 'certe - slabo. A u Fan Clubu je bilo dosta mesta, tako da je vetrić pirkao između nas i rashlađivao. '91. sam bio gola voda, a i bili smo 18 godina mlađi...
  11. Gledao ih '91. u Pešti. Zvuk mi bio bolji tamo, mada vidim da je ovde ljudima iz različitih sektora bilo od savršenstva do preglasnog neraspoznavajućeg zvuka. Sa mog mesta su se preterano čuli visoki, činele su prilično prštale. Kao da je tonac odvrnuo do daske reglere preko 10 kHz na mixeti. U Budimpešti je bubnjeve lupao Chris Slade, koji je uneo poneki prelaz više od Phila Rudda (pogledajte Live At Donnington). Što se tiče energije benda, bili su moćniji pre 18 godina, mada moram da kažem da je ovo sinoć za ljude u njihovim godinama maximum (Brian ima 61 i skoro 8 meseci). Ušao u Fan Club sa ulaznicom za sektor A levo (5500 din), pustili me iz drugog pokušaja. Za mene koji sam se nagledao koncerata bilo mi je malo nestvarno: na 3-4 metra od bine, nema gužve, sve fina gospoda oko mene. Vreme idealno, kao da je Boža upalio klimu. Jebeš koncert kad se nisam ni oznojao! Sve u svemu, legende su legende i bilo mi je drago što sam ih kao i Metallicu gledao (po ko zna koji put) u mojoj zemlji. P.S. Publika je napred bila mnogo mlaka, jebeš Fan Pit!!
×
×
  • Create New...