Jump to content

Fikusov Čmar

Iskreni članovi
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Fikusov Čmar

  • Birthday 03/10/1987

Fikusov Čmar's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-2

Reputation

  1. Tony Martin sad losije peva uzivo nego pre. ne bi se on uklopio u sve to. Bolje da pokusaju sa Jorn Lande-om
  2. Moram naleteti do Sombora da vas čujem ali prvenstveno bih došao zbog Somborskih prostitutki za koje kažu da veoma kvalitetno cuclaju banane
  3. Sta je jedino gore od Tribute to Slayer benda? Pa Slayer! Ehehehe
  4. Kakav usrani Rain Delay. Bend bez kvalitetnih ideja. Da nije bilo dvestadvojke da ih gura nebi ih ni u Beogradu niko znao. Ono je teski smor slusati. Ja kad prdnem bolji i originalniji ton se cuje. Zbog takvih bendova propada metal u srbiji. Bolje jedan dobar Metallica tribute nego jedan autorski bez imalo originalnosti (ali bar malo, znaci 3%). Nije dovoljno biti samo majstor na svom instrumentu.
  5. Treba onda da narucis jos jednu punu cisternu libikanta
  6. Raniji radovi Def Leppard se razlikuju od kasnijih. Ako pod glam podrazumevas muzicki deo, pogresio si jer je to Hard Rock/NWOBHM, ako podrazumevas izgled, opet si pogresio. jer evo slike:
  7. To ne postoji. Gde si ti video da se dva muskarca ljube. Zaista umes da mastas
  8. woow, fake, genijalan zakljucak definitivno NOWBHM vuce na punk??? Il necujesh dobro ili si kao Kostunica neobavesten. Nisu samo Iron Maiden iz Dianno ere NWOBHM. Ocigledno si slusao samo njih, od tog pravca. Poslusaj prvi album od Def Leppard pa mi reci jel ima punk uticaja. NWOBHM je unapredjena i malo jacha verzija Hard Rocka 70-ih i nema nikakve veze sa punkom. Za thrash se slazem i upravo je tu i problem sto su im jedni od uzora bili stari punk bendovi. Ne kazem da ne treba rocku i metalu agresivnost. Treba, al ako se sve svodi samo na agresivnost onda nek ide sve do kurca.
  9. Po meni fali im metal. I to dosta metala
  10. Metal su unistili metal bendovi koji su se pobratimili sa punk-om hardcore-om i grunge-om. Umesto da se bore protiv takvih sranja oni prihvataju uticaje i skrnave istinski metal. Samim tim su izdali metal i stali na stranu (nazalost) pobednika. Smrt laznom metalu. Pocev od Venom pa sve do Disgorge
  11. Fikusov Čmar

    Odeća

    Ja sam nezvanicni i nepriznati promoter za Reebok. Tako da je na meni sve Reebok
  12. I za gitare imas pedale imbecilko
  13. Dace bog da se jednom i to kupi. Kazu ljudi da ko to nije probao ne zna sta je dobar svrsh
×
×
  • Create New...