Jump to content

SVANTVIST

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

SVANTVIST's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. SVANTVIST

    Burzum

    Ma ja bi ga u najboljem slučaju pretukao da ga vidim na slobodi, što se tu ima neka norvaška pickica od metar i po i 50 kila preseravati, ta zar nije Euroymousa, kralja black metala izbo 20 i nesto puta od cega je oko 18 bilo, ma zamisli U LEDJA? Koji jadnik, i na temelju tog trecerazrednog ubojstva sad je kao u očima djece heroj... Ma procitajte samo intervju sa njim do 95 govori jedno a od 95 drugo, jebote veći je luzer od onih ravera iz Darkthronea..
  2. SVANTVIST

    Burzum

    Ocito si jako mlad kad baljezgas takve gluposti, ja ipak vec 8 godina slusam black pa znam za takve intervjue, to je bilo na www.burzum.com dok se nije srusio. A za zavjeru germana protiv slavena od pamtivjeka ako en znas onda se vrati malo u povijest i Moravsku i Rujan. ili idi na www.panslavia.com pod radical wing pogledaj, ali naravno ova dva imena iznad se tamo ne spominju to ej malo dublja povijest.ž Znaci li to sto germanizacija slavena u poljskoj?Znaci li ti sto cinjenica da su slovenci zadnji primili krscanstvo u ex yu zato sto su ga sirili germanski tojest austrijski svecenici? Znaci li ti sto tisuce primjera preimenovanja gradova i šuma u njemacka imena iz slavenskih? Vidim da nisi upućen, ali mi se ne da svadjati a ako te nesto zanima o paganstvu ili povijesti samo pitaj. I nije povijest i paganizam zapoceo sa Vargom i norveskim black gay pokretom
  3. SVANTVIST

    Burzum

    Iako talent ,Varg je ipak obicna norveska pickica koja je obicna marioneta u rukama politicara. I da, prezire sve negermane, znaci i slavene ako to niste znali , bar je to jednom rekao u intervjuu. Vjerovatno je i tu izjavu isprostituirao kao svoju glazbu, i danas tvrdi suprotno, ali to je jednom rekao, ..
×
×
  • Create New...