Jump to content

SlaughtererFaca

Iskreni članovi
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SlaughtererFaca

  1. Ne seri da ima ljudi koji jos uvek sviraju ovakvu muziku
  2. Teoretski je nemoguce gubiti 7 kg nedeljno (7kg sala), to su uvek misici, voda i slicno. kilogram sala ima oko 7000 kalorija. Kardio trening od pola sata-sat moze da skine 300-400 kalorija. cak i uz dijetu od 2000 i manje kalorija teoretski je nemoguce naterati organizam da potrosi 49000 kalorija IZ sala za nedelju dana. Cak i kilogram nedeljeno nije nikad cisto salo, uvek se gubi i miscna masa.
  3. Nema veze, nije toliko ni bitno. Htedoh reci da nije problem u gojaznosti, mnogi nisu gojazni. Al nije dovoljno ne biti gojazan, pogotovo ne za neko ozbiljnije bavljenje. Nije bas tako lako skinuti masti na manje od 10%. Ne znam tacno, nisam trazio taj podatak, al verujem da je npr. svarci, serdjo oliva, i ta ekipa iz zlatne ere na 6-7 procenata ( ne znam tacno, mozda je i manje). Moderni bilderi su sigurno na 3-4 procenta.
  4. Ti si Lovac? Ozbiljno pitam, posto kazes da odgovara tvom karakteru.
  5. Jesti po ceo dan voce i povrce, ili se pretrpavati vocem svakodnevno je sve samo ne zdrava ishrana. Ok, ovo uopste ne mora da vazi za povrce, al' voce je u velikim kolicinama podnosljivo samo kuvano ili obradjeno na neki peti nacin. A takva ishrana nesto bas nije ni dijetalna, s obzirom da se ne gubi mast iz organizma. Neko ko je gojazan i sklon je tome zbog sporog metabolizma, ne treba da drzi dijetu dve nedelje, mesec dana, godinu dana, on treba ceo zivot da vodi racuna sta jede. Na nekoj od proslih tema je estranged (ako se ne varam ) pricao o drasticnom gubitku kilograma. Al koliko sam skapirao, on nije ni drzao dijetu u ovom popularnom smislu, on je promenio nacin ishrane u korenu, a onda nastavio to da praktikuje svakodnevno. Konkretno ja imam spor metabolizam, i nema mi druge nego da ceo zivot jedem ovako kao sto sad jedem. Svaka tri sata po nesto, a sto manje UHidrata. Kakve bre dijete od voca i povrca, mesa ili ne znam ni ja cega... Jest' da nisam otkrio i rekao nista novo, pogotovo sto se pricalo o tome na prethodnim temama, al poenta je da nema leba od tih "5 kilograma za 5 dana" prica Nego, sta se desilo sa starom temom?
  6. S takvim stavom jedino i mozes da se kurics koliko dizes iz benca, s obzirom da si, ukoliko to postujes, opasan s jedno 15 pa navise % masti. Bez obzira kakav ti je metabolizam. Ili je tebi uspeh da ne budes gojazan? Gojazan ne bi bio ni onaj sa npr. 18% masti, al' kakve to veze ima s bb-om? I sto uvek benc poredjenja? Zasto ne npr. cucanj? Ne loze se ribice a teska je rabota?
  7. dokle god to ne prodajes kao svoje
  8. http://www.big-blue.co.yu/oturskoj/turska.html Zipa kad i ovi s ovog sajta praktikuju isto to.
  9. Dakle, Tolkina najvise vole metalci jer se oni vise loze na mitologije od onih koji slusaju druge vrste muzike, i posto je jos pisan jednostavnim jezikom pa ne treba da se tumaci i da se uzimaju u obzir vremenske razlike i slicna sranja, eto magija i cudovista za 10-15 minuta (koliko inace treba da se iznajmi knjiga u biblioteci). I kad kroz par meseci procitaju ono najvaznije sto je Tolkin pisao, slucajno krstareci internetom nalete na ono sto se zove knjizevna kritika. Tu procitaju argumente koje sam gore naveo (menjanje gumice na slavini) i jos se tu kaze kako je tolkin poznavao sve moguce mitologije i naprica jos stosta drugo, i naravno neiskusan citalac stopira Blind Guardian u winampu i ne moze da veruje! Zatim se uloguje na jumetal pod nickom "blondie", pozove se na autoritet (covek koji je izneo menjanje gumice na slavini argumenat ili nesto u tom fazonu) i ostatak znate.
  10. Pa toga valjda ima u svakom boljem delu? Ne vidim kako time dokazujes da tolkin nije literatura za nedeljno popodne. Mislim, al ti je argument...Bio je univerzitetski profesor i poprilicno svestran. Znao je da zameni gumicu na cesmi ali isto tako i da jednom u deset dana sedne i resava zadatke iz logike. Takav covek je zasigurno dubok, idem da citam njegovu knjigu. Izvukao je sve kljucne tacke ljudske istorije? Gde to? U "Hobitu"? U onom delu kad se bore sa dzinovima pa ih pobede ili u nekom drugom? Jesi li ti citala bilo sta od toga, kad to uzdizes na taj nivo, ili samo knjizevne kritike, koje obicno pisu 'pametna goveda' ? Ili si prvo citala kritike pa onda njegove knjige, ne vidim kako bi ga drugacije toliko uzdizala. A kad krenes s citanjem hobita pa kad krenu one retardirane pesmice, i onda nakon toga dodjes na jumetal i vidis da je to najdublje dokle su pojedinci s ove teme stigli... sta reci.. Da je obozavanje mitologija i mitskih bica najdublje dokle covek moze da stigne pa kao ajde..Tolkin car.. a ovako su i same mitologije nesto na cemu se ne treba bas dugo zadrzavati. Al' dzabe objasnjavati to nekome na talme forumu. Sto se tice onoga "svako ima pravo na svoje misljenje"-ne, nema svako pravo na svoje misljenje. Da ima i da se to sprovodi udavili bi se u tolikoj anarhiji
  11. Pa ja sam napisao da su moji postovi stoprocentno djubre i spam, al to da si ti glupa je vise nego ocigledno, tako da mi i ne treba neka cvrsta podloga.
  12. Pa ocigledno je da si plitka.. Mislim, ne znam bas da se s tim ne bi slozio inteligentniji deo foruma. A i vidim da ti je Ivo Andric najdublje do cega si dosla
  13. Uu, al je Tolkin dubok, u picku lepu materinu. haha, pa nije to Hegel. Ne mogu da kazem da sve to nije poprilicno mastovito, ali to je literatura za tinejdzere ( i one koji se tako osecaju). Moze biti zanimljivo, a i ne mora. Npr. meni nije uopste (mozda bi bilo da imam 14 godina) . Ko trazi tu nesto dublje od zabave, jebeno je glup. Zakljucak: Intelektualno gledano, obican kurton. Zipa, rec je o tolkinu i o dubini. Da bi povezivao nesto dublje s tolkinom nije dovoljno samo da procitas tolkina. Kapiras..fali ti ovo drugo-dubina. Tolkina si citala i upucena si. Dubina ti je stran pojam jer si poprilicno plitka. Najdublje sto ti mozes da ides jeste prepricavanje tolkina i ostale zabavne literature. Na koji si ti nacin onda upucena u to o cemu je rec? mislim, nije ti niko trazioi da nam prepricas tolkina ili nesto u tom fazonu
  14. Ja sam clan menze. Juce bila neka paprika.
  15. Pa i to je moja stvar onda, osim ako nemas nameru da kazes kome da je uvaljam ili slicno
  16. Otkako je ne slusam cak mi je i mnogo bolje...
  17. Ne slusam ja muziku vise. Smorila me. Nemam vec pola godine ni zvucnike.
  18. Dobro, ajde... homoseksualci i zene.
  19. Ne slusam ja to da bih argumentovao kako treba, ali recimo da je dovoljno to sto sam cuo po 5 sekundi od 3-4 pesme s Laterlaus-a, video jedan spot i video kako izgledaju oni sto slusaju Tool. Ovo poslednje mi je najvise pomoglo da dodjem do takvog zakljucka. A za linkin park je bilo jos lakse. Dovoljno je da se setim da mi se u sedmom razredu svidela jedna njihova pesma pa da zakljucim na kom je to nivou. Izvini SlaughtererFaca, nista licno.
  20. Isto sranje. I jedno i drugo slusaju pederi i zene.
  21. Izvinite ako neko moze da mi napise u koliko sati ima poslednji nocni autobus, ali rimskim brojevima. Ne znam dobro ove nase.
  22. Mislim da bi jednom momku (necu da kazem kom) legle treserke nikad jace. Evo slika prodajem ih za simbolicnih dva metra drva
  23. EJ LEPI, IZNAD MENE: PRODAJEM TREŠERKE SA SLIKE ZA SIMBOLIČNIH 100 EVRA KAO POKLON REŽEM PRVI ALBUM KREATORA I NADIMAČA. I BILJU PUŠAČICU (45 MIN.) NA VERBATIM
×
×
  • Create New...