Jump to content

AsimptotA

Iskreni članovi
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AsimptotA

  • Birthday 07/31/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Краљевина Борча

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

8033 profile views

AsimptotA's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. AsimptotA

    WWE

    Мени су рибе најјаче. Одувек сам сањао да гледам две рибе како се пеглају.
  2. Столе спамер
  3. Добила не добила, исто ти се вата.
  4. Столе безобразан си ко ове малолетнице, гори си од ове Емили што би тела да гледа моје наго тело... Некрсти једни.
  5. Ало не угрожавајте ми приватност. Ја сам то снимио искључиво у приватне сврхе, а ви би да профитирате на туђој (не)срећи! А и ове малолетнице, знам да би желеле, знам.. ал не може.
  6. Столе ајде иди цензуриши нешто...
  7. AsimptotA

    Pornići

    haha daj covece high klasa u kojoj lik gura kurac u picku ribi brzinom od jedno 20 puta u minuti a ona kao da svrsava. i nekome treba da se digne na to? A sta je dzena objasnila? faca joj je ruzna. gradjena je prosecno. ne jebe se u dupe. vestacki se jebe (uostalom kao i cela high klasa). Iskusni pornicari su dzenu i ceo private kao i celu high klasu prerasli sa 7 razredom osnovne.
  8. AsimptotA

    Pornići

    Gde sam ja rekao da je snimala, i kakve to veze ima? I nikada se nije jebala u dupe. koje su to fore? a svi se loze na nju. Kako ste vi jadni pornicari.
  9. AsimptotA

    Pornići

    Sta bre tu ima da bude neko realan? Bilo koj pornic sa Jennom nije realan, tj ne sto nije realan nego sto je jebanje u ritmu 2 sekunde ubacuje joj kurac, naredne dve sekunde izbacuje kurac i tako dalje. Da se lik nije nagutao vijagre nikad mu se nebi ni digo. Djubre samo takvo (kao i cela Private produkcija), a da ne pricam sto uopste nije neka riba, bas kao i pamela. A sto se tice azijatkinja ni jedna nije najjaca, sve su djubre, odvratne ribe sa neobrijanim, zbunastim pickama.
  10. AsimptotA

    Pornići

    Vidi se da si vrlo neiskusan pornicar. Jenna je za osnovce 6-7 razred.
  11. Idealista Moj drugar ime vam reći neću, Idealista je on u duši Sa istim takvim deli sobu, Zajedno im se i veš suši. Kada sam morao od kuće ići, Primili su me kao brata, On je spavao na sredini A njegov drugar suprotno od vrata. Voleo je rasu svoju, Za nju bi i u beograd, Ali nikada nije došao tamo, Ko kaže da jeste, taj je smrad. Dugovao je dosta toga, Od piva pa nadalje, Jurili su ga zato po parku , Ali on se ošišao i obrijao malje. Ratnik je on u duši pravi, Za ono sto misli uvek se bori, Bilo na mobu, bilo u igraoni, Svoje ideale on vazda slavi. Doćiće on, jednoga dana, Siguran sam da bi hteo, Uvek mi kaže doćiću sutra, Ja sam uveren, zašto ne bih bio?
  12. Ne znam da l ste citali neke od mojih pesmica, ali morali bi ih uzeti u obizir kada vec raspravljate o dubini znacenja literarnih radova kao sto je tolkin i meni slicni pisci. Pozdrav. P.S. solo prdim po ibici
  13. Kapiram da je kreativan kao Herman Hesse. Svaka cast.
×
×
  • Create New...