Jump to content

Damage Inc.

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Sombor

Damage Inc.'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. 1. Billy Sheehan 2. Tiho Borosak 3. John Myung 4. Toni Levin 5. Bodan Arsovski
  2. Mogao bih se kladiti da su onu temu iz Pulp Fictiona maznuli od Stanise Stosica - Volela me jedna Vranjanka
  3. Kingu je izgleda glas otisao u kurac. U Philadelphiji u je koncert otkazan, dok je u New Yorku imao zenski prateci vokal koji je pevao falsetto deonice. Steta!
  4. Islam je religija kojoj je rat svet.
  5. Hebrejske reci se i inace pisu bez samoglasnika, a ne samo za potrebe gematrije. Znam da postoji i gematrijska tablica za grcki alfabet, ali kako glasi za latinski? Moj broj po datumu rodjenja je 5 (2+3) i nijedna osobina u opisu mi ne odgovara.
  6. Nedavno sam procitao i svima preporucujem: Salman Rushdie - Sramota Salman Rushdie - Poslednji Mavrov let Covek je bolesno genijalan, a uz to sam se i upisavao od smeha.
  7. Nemacki je savrsen jezik za metal. Cvrst, pomalo sadisticki, i odgovara Rammsteinu, koji se vise loze na sado-mazo fazone nego nacizam.
  8. Meni se najvise svidja album "Heart Of Darkness", iako na njemu Bolthendal ima nekako prigusen glas. Ali zato na "Excaliburu" odjekuje. Ne znam kakav im je ovaj novi album. Jos nisam nijednu pesmu cuo.
  9. Danas sam konacno uspeo da skinem njihov spot "Wolf And Raven", ali nisam ga jos stigo pogledati.
  10. Borko Mitic na "Southern Wind" i Vlatko "Jovano, Jovanke", kao i Romeo "Of Sins and Shadows".
  11. Album Sacrifice je fenomenalan.
  12. quote: Prvi poslao Lillith: Nauchnici su dokazali da chovek pre smrti ima jednu masu, posle smrti drugu, i ta razlika je zaista mala, ali postoji. Radi se zapravo o energiji koja napushta telo. Valjda znate da u prirodi vazhi zakon odrzhanja energije?! Energija ne mozhe ni da se stvori ni da se unishti, samo da prelazi iz jednog oblika u drugi. E sad, shta se deshava sa energijom koja napushta telo, to ne znam, mozhda se pretvori u toplotu, mozhda u neku drugu vrstu energije, a mozhemo i da mislimo da je dusha u stvari ta energija. A takodje, bilo bi mocjno kada bi to bila svesna energija. Kad smo vec kod naucnika, mogli bismo malo videti sta su oni jos dokazali. U prirodi pored zakona o odrzanju energije postoji i zakon o odrzanju materije: materija se takodjer ne moze unistiti. Ali imamo jedan paradoks: u susretu materije i antimaterije one se medjusobno ponistavaju, nestaju. Ovo je kontradiktorno zakonu o odrzanju materije. Ali.... Pri susretu materije i antimaterije oslobadja se ENERGIJA. E, sad imate dve premise, pa proturite neku konkluziju. Nece biti tesko, jer iz ovoga sledi da je energija takodje oblik materije. Dakle, ako je dusa nekakva energija, onda je i ona materija. A ako je materijalna onda ce proci kao i telo, pretvorice se u neki drugi oblik i "odleprsati" digod u svemir, a mi, tj. nasa svest, cemo prestati da postojimo. Bilo bi stvarno mocno kad bi energija bila "svesna", ali to nije dokazano, a i postavlja se pitanje odakle toj energiji svest. Jer, kako rece Anton, a zajedno sa njim i Aristotel, "nista ne nestaje, niti nastaje ni iz cega". Medjutim, ako dusa nije energija, onda ona ne moze biti materijalna. A ako je nematerijalna, onda tek o njoj ne mozemo nista govoriti. Ostaju nam samo nagadjanja prema sopstvenoj volji. I na kraju da odgovorim na pitanje ima li zivota posle smrti: zivi bili, pa videli!!!
×
×
  • Create New...