Jump to content

Dux

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Dux's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ok,posto sam odlozio put za dve nedelje dobro sam potkovan znanjem,jos samo da rade prodavnice! Posto Rock Paradise sljaka preko neta,zanima me da li je neko narucivao i da li salju za nasu cudnovatu zemljicu? Bio bih zahvalan na odgovoru!
  2. Ok,hvala ti na informacijama.Nadam se da Pince nije zatvoren,ne preostaje nista drugo nego da se tabana pa na sta se naleti!!
  3. Pozdrav svima! Ako neko moze da mi odgovori koje dobre prodavnice jos uvek postoje u Budimpesti? Planiram da je posetim ovih dana pa bi bilo lepo da uzmem neku muziku,dugo nisam bio tamo a i neki postovi su dosta stari pa me zanima koje prodavnice jos postoje, i da li su prezivele do danas.Zanima me "cd pince" posto sam nasao dosta stvari (da li je second hand ili su novi diskovi u pitanju) posto cene nisu naivne!! Ako mozete jos predloga da mi napisete bio bih zahvalan! Znam da je skidanje sa neta pojelo sopove ali ipak omiljene stvari volim da kupim jbg! I daa,zatvoren je Rock Paradise u Pragu,postoji jos samo prodavnica u Ostravi,zato neki ne mogu da je pronadju! Hvala unapred!
×
×
  • Create New...