Jump to content

Desdemona

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Desdemona

  • Birthday 03/04/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    bgd

Desdemona's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. s obzirom da je meni ovo poslednja poruka na ovom forumu ( jer sam odavno prestala da se bavim decom i ljudima sa supljinom i bez drustva koji kenjaju na netu ) ja cu je iskoristiti tako sto cu vas prosvetliti....tj prosvetliti izgubljenu dusu kakva je u deftonera. TOOL nijedan svoj spot nije napravio u nameri da bude morbidan. sto je uradio smoreni korn za right now . svi tool spotovi su totalna umetnost izrasla iz depresije i nezadovoljstva koja ponekad ( kao u prison sex ) moze da ima mnogo dublju poruku. Decko sedni i malo se vise bavi muzikom ili nemoj diskutovati na tebi stranim temama .
  2. e ajde ovako, ja kao damica kojoj je T O O L omiljena grupa ( jedna od ) je zestoko uvredjena sto je ova tema svrstana na ne-metal muziku !! alo "ljudi" !!!!! ako vam je HIM metal ..... mislim no comment !!! svejedno tool je metal ...kakav nije me briga al ja bih ga stavila pod progresivan jer su im textovi bas zesci svejedno tool je umetnost..sa kvalitetnom muzikom ....textovima koji imaju smisao i najboljim spotovima. ja trenutno nisam raspolozena za nesto komplexniju poruku al ajde ionako ne znam dal sam ista rekla ovom porukom...al eto svako od nas se smori T O O L rules !
  3. jaooj meggy sreco ti meni da posaljes te bermude postom !
  4. ju boze ! stvarno ljudi ovde razne gluposti lupaju samo da bi se svadjali ! i majke mi muka mi je od tebe deftoneru vise ! ZNACI : novi album metallice st anger je najveca komercijala ikad u istoriji muzike ! na to se nalozili i svi fensici i textovi su im prilagodjeni glupim ljudima i SVE !!! samo da uzmu sto vise para posto vise nisu sposobni da prave dobru muziku !!!!! kornov untouchables je daleko od komercijale u odnosu na st anger . uostalom zar komercijalu ne obozavaju svi pozeri ???? ja retko nailazim na ljude koji obozavaju korn ! posebno ne na nalozene fensere ! sta vec uzmite u obzir da sam imala temperaturu kad sam ovo pisala
  5. sada damica angel of desire ima dva posta vise . therapsid drago mi je da se slazes i da je iko razumeo da ja nisam pricala o tome da je muzika korna bila ista do pojave novog albuma vec tematika pesama .
  6. ja ne znam sta ti pokusavas al ajde . htedoh reci o stilu starog korna - on je pun besa koji isteruje kroz muziku ...pati....zali se ...mrzi sve ....kako god bar ja tako dozivljavam. inace ako vi to dozivljavate na drugaciji nacin tim bolje jer to onda dokazuje da je korn sjajna grupa . da nije odredjena samo jednoj grupi ljudi. a u poslednjoj pesmi koju sam imala prilike da cujem ( did my time ) ....sa nekvalitetnom muzikom....text je ocajan . znaci on se vise ne bori vec se predaje i nama se pravda za svoj neuspeh . eto izvoli napadni me sledecim argumentom.
  7. molim ???? ovo je korn tema i mogu da pisem na njoj koliko ocu !!!!! :x i ne znam na osnovu cega si ti zakljucio da ja mrzim korn . ma daj stvarno.... uf!!! ja dakle obozavam korn. samo kazem da sam uzasno razocarana sa did my time i da joj je text ocajan i da nema veze sa stilom starog korna . eto. a hvala bogu da je ono cover !!!! covece kad sam videla onu pticu bila sam odlucena i da ne kupujem album. inace ovaj pravi cover je bas mocan a:
  8. plasim seeeeeeeeeeeeeeeeeee dajte molim vas album je ocajan znam osecam prvo DID MY TIME je prokleto ocajna pesma uzasna uzasna i uopste ne podseca na korn. uopste nije u korn stilu mislim kakav je ono glup text i sve ma sve je glupo pocecu da ih mrzim (((((((((((((((((((((((((((( a kako je tek cover za album fin !!!!! a i trajanja pesmica mi govore da su to pesmice ...... ja ne mogu recite im da ne salju album u svet .
  9. daj zasto joj uopste odgovarate na pitanje ???trebala je ostati ispaljena jer- to je zasluzila mislim gospodjice ako vec toliko mrzis korn zasto non stop pises na korn temama i skreces paznju na sebe ??? a odjednom te zanima i koji su nam omiljeni textovi ???jel ??? aj bezi prekini da im se uvlacis u dupe
×
×
  • Create New...