Jump to content

Puky

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • ICQ
    48089085

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Puky's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Puky

    Eyesburn

    Krecu polako sa desavanjima pa ... proverite po koji put: http://www.eyesburnmusic.com/
  2. .. kako moze da mi dosadi ??? Nema sanse. Slusao sam ih svaki dan na poslu jer tu imam najvise vremena da sedim pored nekih zvucnika i samo se kolege zale "Imas li ti nesto drugo osim njih." "Naravno." ... samo pustim pesmu od pocetka i uzivam dalje.
  3. Puky

    Sepultura

    Recite sta hocete ali Sepultura bez Maxa nije nikako ista. Stariji albumi su mi jos uvek u secanju i tu nema sta lose da kazem. Derik se istinski trudi ali ... nije to To. Moze to nekako da prodje ali ... Soulfly je nekako nastavak svega. Enjoy !!!
  4. Kakav sada hip-hop ??? Dajte malo poslusajte sve pesme pa onda recite ... e ako SOAD svira na osnovama hip-hopa e onda je Eminem tresher. Ne budite smesni ...
  5. Puky

    Eyesburn

    Prvo sam cuo samo 1 pesmu, pa onda jos jednu ... pa nabavio jedan CD... pa drugi ... pa treci pa ... i ide zivot dalje.
  6. Neka budu u grupi gde hoces ... mene ne zanima i da spadaju i u NU Narodnjaci Metal ... I don't give fuck. Znam da mi se njihova muzika svidja. I sta sad sa time ??? Nista... meni ce oni i dalje biti jedan bend koji je skroz OK a spada medju nove mlade snage i pune energije. Live nastupe sam samo spomenuo a koliko su oni iskoreografisani ... HE HE ... ne znas ti o cemu pricas. Big Day Out je samo jedan primer toga. Koliko ce biti popularni ... ne zanima me. Ja jos uvek slusam And justice for all i skroz mi OK zvuci i dalje.
  7. Don't touch the prekidac. SOAD je jedan od najboljih novih bendova u zadnje vreme. Ko ih poredi sa Linkin Parkom ??? Klincima koji koriste elektroniku??? Pogledajte bilo koji SOAD-ov live nastup pa onda recite nesto o njima.
×
×
  • Create New...