Jump to content

Whispering Wolf

Iskreni članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Whispering Wolf

  1. Dragi moji rockeri.Jeli pogubno ako kazem da mi se kao cjelina vise svidja album Highway o hell nego Back in Black(mada je sa ovog drugog moja omiljena pjesma od AC/DC-a)
  2. Smijem li rec da je to notorna glupost.reci za jednu tako veliku i znacajnu grupu kao sto su gansi da nije nesto.Zabrinut sam.
  3. Definitivno jedna od najboljih metal grupa.Omiljeni album mi je Painkiller i pjesma takodje.
  4. Grupa je genijalna.Bolesna ali genijalna.
  5. Ja nisam slusao mnogo materijala ove grupe.U stvari cuo sam samo Mother Serbija i to mi je bilo dovoljno da se odusevim ovim bendom.Momci su legende.
  6. Svacije misljenje cijenim ali mislim da je Voters legenda time se ponovo vracam na pjesmu Carefool with that exe Eugen.Znate li kome je napisana pjesma Whish you were here?
  7. Mogu li ja nesto progovorit a da mi ti ne kontriras a: . potsjecas me na mog mladjeg brata. Usput spot je genijalan.Sto se tice ove ekipe bez Axla paaaaaaaaa ne znam. Meni je nosilac zvuka u grupi bio Slash mada bez Aksela nebi bili isti.
  8. Pa mislim da nije tako ali ko zna. Kao sto je moj dobri pobratim kaze Hail Queen. Usput obozavam I want to break free.
  9. Ja cu se sloziti sa onim sto je moj kum robin Lood davno napisao. EKV su fenomenalni i neponovljivi samo se sjetimo teksta kao da je bilo nekad.
  10. E ljudi sad prije neki dan sam po hiljaditi put gledao spot za pjesu Novembar rain i smrc rasplakao se kao malo dete tj detence. Kad ce se ponovo okupiti stara postava gansa da nas jos jednom prosvijetle u svom muzickom pohodu. Ocu ganseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  11. Eto mene opet da vam propovijedam svoje poznavanje i obozavanje Pinka velikog. Sto se mene tice najbolji album im je Ummagumma live. Stvarno treba biti genije da bi napravio pjesmu poput Carefol with that exe Eugene. Veoma dobar je i koncert Delicate sound of lightning nazalost bez Votersa. Sta ti mislis o tome sestrice?
  12. E brate hvala tiza tekst ka da si mi ljeba kupio .Sad ozbiljno hvala mnogo usput ako nijesam rekao ovo je moja omiljena pjesam od njih ali live verzija. Jeli ovo Tanja sa momkom?
  13. Pa Queen je jedna od najboljih grupa svih vremena.
  14. A ko god je tamo skrenu vise se nije vracao na pravi put.Meni je od njega omiljena Bed of roses.
  15. Aj ti ces da mi kazes da nije bio muzicki genije.Slusaj sto bi rekao CTPAX ako nije zasto mi razglabamo o njemu a sem toga koje argumente imas da nije bio muzicki genije?Da nemas mozda ti grupu koja je izdala par albuma i popularna je kao sto su Dorsi bili i ostali? Slozila bih se sa Hetfildom i Michelle,Morison jeste bio genije,ali sa muzicke strane,sasvim je prosecan.Njegovi textovi i ideje su ono o cemu posle 30 godina razglabamo,ali njegova muzika....sasvim obicna. A nemoj sad i ti.Treba slusati dovoljno dugo da bi se razumjela njihova muzika.A citao sam i sve njegove zbirke pjesama.Totalno ludilo.Ma za mene je genije a cijenim svacije misljenje.
  16. vidim niko ti nije dao konkretan sajt gdje ih mozes naci pa evo ti jedan http://www.snakepit.org/sweetcom.html E fala ti brate skinuo sam ih i vec sad tresem sa njima.Jel neko zna sadasnju postavu Gansa i akorde za Dont cry?
  17. A ovaj brat S ima najzesci avatar na svijet.Po meni najjaci album od njih je Highway to hell a omiljena pjesma mi je sa Back in black live verzija You shock me all night long.Jel zna neko dje mogu da istetoviram Che Guevaru?Izvinjavam se sto skrecem sa teme.
  18. Slazem se sa tobom.Mozda je to sto imamo isto godina mada se ovim starijim generacijama svidjaju neke druge stvari od njih.
  19. Ej sestrice Counsil nabavio sam na VHS koncert Floyda.To je onaj period bez Votersa.Koncert se zove Delicate sound of thunder.
  20. Ocelmi neko rec dje da nadjem talature za pjesmu Sweet child...
  21. Aj neka meni neko pomogne da nabavim koji album od Floyda inace i meni se najkvise svidja pored Whish you were... album Piper!
  22. Ja nisam odrastao na njima nego sam ih slusao kao vec mator oni su majka.A za brata CTPAXA da kazem da nisam nista reko za novi album Gansa vec za ekipu i nacin sviranja i ako su oni svirali stare pjesme.
×
×
  • Create New...