Jump to content

Whispering Wolf

Iskreni članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Whispering Wolf

  1. i smucio mi se...

     

    gledam ga 10 godina i vise

    Mogu li ja nesto progovorit a da mi ti ne kontriras :evil:biggrin.gifa: . potsjecas me na mog mladjeg brata. Usput spot je genijalan.Sto se tice ove ekipe bez Axla paaaaaaaaa ne znam. Meni je nosilac zvuka u grupi bio Slash mada bez Aksela nebi bili isti.

  2. Slažem se da je Queen bio jedan veoma dobar i meni vrlo drag bend, međutim da Fredi nije umro na onakav način nikada nebi postigli ni blizu toliko uspeh koliki sada imaju. Njegova smrt je nažalost bila najbolji trenutak u njihovoj karijeri.

     

    Inače, moja lična himna je Hammer to Fall.

    Pa mislim da nije tako ali ko zna. Kao sto je moj dobri pobratim kaze Hail Queen. Usput obozavam I want to break free.

  3. E ljudi sad prije neki dan sam po hiljaditi put gledao spot za pjesu Novembar rain i smrc rasplakao se kao malo dete tj detence. Kad ce se ponovo okupiti stara postava gansa da nas jos jednom prosvijetle u svom muzickom pohodu. Ocu ganseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  4. Eto mene opet da vam propovijedam svoje poznavanje i obozavanje Pinka velikog. Sto se mene tice najbolji album im je Ummagumma live. Stvarno treba biti genije da bi napravio pjesmu poput Carefol with that exe Eugene. Veoma dobar je i koncert Delicate sound of lightning nazalost bez Votersa. Sta ti mislis o tome sestrice?

  5. pa on je bio genije al' ne muzicki biggrin.gif

    Aj ti ces da mi kazes da nije bio muzicki genije.Slusaj sto bi rekao CTPAX ako nije zasto mi razglabamo o njemu a sem toga koje argumente imas da nije bio muzicki genije?Da nemas mozda ti grupu koja je izdala par albuma i popularna je kao sto su Dorsi bili i ostali? :evil::evil::evil:

    Slozila bih se sa Hetfildom i Michelle,Morison jeste bio genije,ali sa muzicke strane,sasvim je prosecan.Njegovi textovi i ideje su ono o cemu posle 30 godina razglabamo,ali njegova muzika....sasvim obicna.

    A nemoj sad i ti.Treba slusati dovoljno dugo da bi se razumjela njihova muzika.A citao sam i sve njegove zbirke pjesama.Totalno ludilo.Ma za mene je genije a cijenim svacije misljenje.

  6. A ovaj brat S ima najzesci avatar na svijet.Po meni najjaci album od njih je Highway to hell a omiljena pjesma mi je sa Back in black live verzija You shock me all night long.Jel zna neko dje mogu da istetoviram Che Guevaru?Izvinjavam se sto skrecem sa teme. :twisted::twisted::twisted:

  7. Najbolji album Van Gogh-a po mom misljenju je "Opasan ples" iz '99. (cak bih ga svrstala u kategoriju 10 najboljih domacih albuma ever).

    Slazem se sa tobom.Mozda je to sto imamo isto godina mada se ovim starijim generacijama svidjaju neke druge stvari od njih.

  8. Duh je sveprisutan. Jedan od najjacih bendova ikad. Mislim, zna se na cemu smo odrasli... biggrin.gifa:

    Ja nisam odrastao na njima nego sam ih slusao kao vec mator oni su majka.A za brata CTPAXA da kazem da nisam nista reko za novi album Gansa vec za ekipu i nacin sviranja i ako su oni svirali stare pjesme.

×
×
  • Create New...