Jump to content

lennon7

Članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

lennon7's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Beatles - The Long and Winding Road
  2. Dobro jesu, dokaz je na primer sto je Bora Chorba sad preradio Jealous Guy na svom albumu, sto mi je drago. Woman je isto donekle poznata, ali Ameri znaju vise i neke pesme kao sto su Whatever Gets you Through The Night itd. Sta vi mislite o Joko? Ja licno imam apsolutno neutralan stav o njoj, koliko je OK toliko i nije.
  3. Ejjjj momci! Ja sam ogroman fan Beatlsa, odnosno vise Lennona. Kako da kazem, ja sam jedan od onih koji ima njihove postere, zna sve njihove pesme na gitari, klaviru i naravno reci, ima sve njihove snimke, fotografije i druge zvukove iz studija i tako to. Ne mogu da verujem da sam konacno nasao forum gde se oni makar spominju!! Mnogo mi je drago. Moje misljenje je da je Paul plitak ali izuzetno pozitivan lik, koji je muzicki veoma obdaren. Bio sam na njegovom koncertu sad u Austriji, i atmosfera je nevidnjeno dobra, bolja nego bilo gde, a osim toga bilo je mnogo vise nas "omladine" (ja imam navrsenih 19) nego sto sam i ja ocekivao. Nemojte da mi dirate Polija. Ali Lenon je legenda. On je uvek vodio Beatlse, on ih okupljao i njihovu kreativnost, on im je davao slobodu i terao napred. Mnogo mi je zao sto njegove solo stvari osim pesme Imagine ili Give Peace a Chance nisu toliko poznate jer su izuzetno personalne ali kvalitetne. Ako ima jos nekih fanova, obavezno mi se javite!!!!!!!
  4. Sa ovog spiska Freddie Mercury je mora se priznati imao najbolji glas, ali inace Lennon ima glas koji je bar meni licno najjaci...
×
×
  • Create New...