Jump to content

Robin Lood

Iskreni članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Robin Lood

  1. Robin Lood

    EKV

    Ma... Nasli se mi da pricamo o necemu tako velikom kao sto je Ekatarina Velika!!! Smijesno!!! EKV je ubjedljivo NAJ NAJ NAJ grupa na nasim prostorima. Milan je usao u legende. Ja sam inace obozavatelj Van-Gogha ali kad pogledas to je (istina me boli) kopija EKV-a. Ipak, Djule was playing in EKV for a while. Postoji nesto sto se zove uticaj Zakljucak: Prolaze brodovi. Trube u cast, zvone na uzbunu. Deca uce da placu. Deca uce da poznaju svoj glas. Dakle, Kao Da Je Bilo Nekad!!!
  2. Dobri su. Mnogo su dobri. Zvek su. Mnogo su zvek ... Hm... Mislim da j e pjesma Carobni Akord presudna!
  3. Akustika je najjaci njihov album. Tamo je svaka pjesma zvek. Svidja mi se sto "Wind of change" (pjesma po kojoj skoro svako zna ovu grupu, a ima boljih) je totalno drugacija. Tu su naravno pjesme Holiday, Always Somewhere, Still lovin' U ... Akustika RULZ :ne: 8)
  4. Zvek, nije zvek. Kako je dozviljavate...
  5. Pjesma Mother?! - Your misljenje
  6. Tacno tako... Doduse, kad bolje razmislim... Ja sam odrastao uz Deep Purple i Rolling Stones-e zbog oca Ali Guns 'N' Roses ... 8)
  7. Jos ona ista budala, Rekla je, Nocas gubim mec, Civiluk... A da ne spominjem OStAni DjuBre Do (Kr)Jaja
  8. Pa, Hendrix je u svoje doba cinio ono nsto niko nije znao, isto kao Pele u fudbalu Naj gitarista je Steve Vai, a posle njega mogu doc' i Satriani, Page(svaka mu cast za Stairway to heaven), to je to 8)
  9. Disem za tebe-Sako (sala) Naj balada, hm.... Metallica - Mama said ili Pink Floyd - High Hopes
  10. One word only: ZVEEEEEEEEEEEEEEK! 8)
  11. Album Californication je zvek, onda pjesme My friends i Under the bridge. Sa novog je sve sranje sem Zephyr song i naravno By the Way!
×
×
  • Create New...