Jump to content

Falastur

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Falastur

  1. Omiljen mi je deo kada Morgot i Ungoliant unistavaju Drvece Valinora i beze... I opis Nirnait Arnoidiada, pete i poslednje bitke i poraza Noldora. Najomiljeniji lik - Finrod Felagund. Najverniji prijatelj (on i Beleg Kutalion)!
  2. TFC je stvarno najcudniji album... U smislu kako deluje na ljude. Znam likove starije od mene koji placu na te pesme.
  3. Mnooogo su jaki... Albumi sa Dejvidom Bajronom i Ken Henslijem su lektira, ovi matori sto sad sviraju vise nemaju...to nesto. najbolje pesme su mi Lady in Black, Dreams, Easy road...
  4. Hendrix je bog, tek posle njega svi ostali mogu da se takmice za 2 mesto. Meni su to: Page, Gilmour (mada ja sam pristrasan kad je u pitanju Pink Floyd), Brian May. Mada, ovo je lista gitarista ciji mi se stil najvise svidja, tu i nema najboljeg i najgoreg.
  5. Ziveo Jim, smrt ray manzareku i ostalim prezivelim supcima! Jeste videli kako popljuvase dzima na doors.com? Sve neka prica u fazonu, "Dzimovo glupo, detinjasto ponasanje doprinelo je da publika primeti bozanske talente nas oko njega"!
  6. The Final Cut je najpotcenjeniji album u osamdesetim.The gunners dream me uvek obori sa nogu, i naslovna the final cut. Tu Waters peva bolje nego ikad, ali Gilmour svira nekako umorno kao da ga mrzi. Inace meni je echoes najbolja pesma. Pocetak je kao neko podizanje pozorisne zavese... Carefull with that axe, Eugene sa ummagumma live albuma je zakon, kako sam se iscimao kad sam je slusao prvi put!
×
×
  • Create New...