Jump to content

G

Iskreni članovi
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About G

  • Birthday 05/03/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://games.sinfonika.co.yu
  • ICQ
    85188050

Profile Information

  • Location
    Beograd - Srbija

G's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. G

    Moondive

    Ajm bek Smix!!! Cujem bilo dobro u Po?
  2. G

    Moondive

    O NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeee... neko joj je namestio NET... a nisam ja... Hehehehhe...
  3. G

    Moondive

    To su semplovi zar ne? Kad ce bre SmiX da peva? Mislim, kad ce sve to da se isfrikombinuje? Pitao sam je... ali ona tek nema pojma... Izgubljeni sluchaj, totalno )))))))))) hehehehe
  4. Greshish... Maks... JE pravoslavac... Poshto su mu keva i cale poreklom sa ovih prostora.. Inache njgova zhena Glorija... je Ruskinja koja je veci deo detinjstva provela ovde u Srbiji... SHto se tiche Marhsa na Drinu Pesma Wings Inache Album je dostupan... shirokim narodnim masama putem PIRATERIJE i Neta... glupo je shto se `urchimo... ali SRBI SMO... Maks ce morati na to da se navikne... na pirateriju itd
  5. G

    Moondive

    E sad pogledah... josh linkova, tacnije odoh na download... i videh pesme... To Vlaki...
  6. G

    Moondive

    Amm... E se deshava neshto sa Moondive-om? Imal kakie novosti? Videh sajt, qlishic. Album, neko neshto? P. S. Dizhemo topik iz mrtvih
  7. Primitive, Brasil... Dve najjace pesme... Serbia pois porrada!
  8. Pa shto ne trazish od nas koji IMAMO?!?!? Mogao sam ti srezem...
  9. Ne diraj ZEKU, jer ZEKA JE BOZANSTVO!
  10. Zashto svaki odgovor prerasta u prepiranje, pretnju i ostalo?! Koliko mi se cini ja sam spomenuo Tul i morbidnost spotova... Meni su, eto, Tulovi spotovi umobolni, recimo da ono NORMALAN covek nije mogao da zamisli... TO sam poredio sa novim spotom Korna... uzas! Stomak mi se stvarno prevrnuo par puta posle prvog gledanja spota! Ako je neshto umobolnije od Tula... to je ovo. Pretnje ostavite za neko drugo mesto. Ovaj net je za kukavice... svi mogu da kazu shta god zele... u stvarnom zivotu 90% ljudi ne stoji iza onog shto napishu na NETU! Manite se pretnji!!! Jbte... ovo je KORN topik!
  11. Meni se bash svidja... kao shto rekoh... Count on me... jako dobra pesma... i ona sa gajdama... zaboravih koja je. Inace, spot jeste odvratan, umobolan... stomak mi se prevrnuo... mada, sad sam se kao i navikao.
  12. Brate, album je ludilo... A onaj spot... Right Here? U jbte... to je boles... ODUSHEVIO sam se... Pogotovu sa pesmom Counting On Me ... mislim da se tako zove.
  13. G

    Moondive

    Pa to je sjaaaaaaaaajno... A kad ce moci da se cuje?
  14. G

    Moondive

    ... moja najnajnajnajomiljenija pesma je... The bad in me... ALI STVARNO BRE! (Da ne bude, skrecem sa teme... kao malocas JA gore)
  15. G

    Moondive

    Je`l ti to mene zaaajebavash ili shta? PP?! Pa shta sam ja... debil? Kao shto rekoh, nije mi prvi forum... bilo je pre ovoga i klanrur-a i ovog i onog... a na pocetku inteli.co.yu . No to tebe ne interesuje... zar ne?!
×
×
  • Create New...