Jump to content

Black Dragon

Iskreni članovi
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

About Black Dragon

  • Birthday 02/21/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Dragonland

Black Dragon's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Jos samo 15 dana do koncerta!Jupiiii....
  2. MY FELLOW GAYPYRS 64 MORE DAYS TO HAMMERFALL AND STRATOVARIUS GIG! Inace 2 puta sam bio na sonati u oktobru i sada i mogu da kazem da su mi to najlepse uspomene u zivotu!Inace ekipa sa koncerta je bila najbolja i nadam se da ce tako biti i 1 decembra.
  3. Sajt www.muslimsout.org je debilan i ne govori ama bas nista o islamu.Clanovi ETE,IRE i mnogih drugih organizacija su hriscani.....
  4. Ko ne ode na koncert u septembru nije iskreni metalac!!!
  5. I meni jedna karta,ali ne po kozo derackoj ceni inace ce se u meni javiti strah,a svima je poznato da Fear is the path of the dark side. Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering.
  6. Trash in its true form,fuckin hard,fucking loud,fucking good!FLUSH!!!! Musica para siempre!Con FLUSH tu puedes disfrutar en la vida!
  7. 17.9 budapest Wigwam!!!! E na ovo ima da odem makar svet propao!!! Moj najdrazi bend pored Nightwish-a ima svoj turneju! Little Dana o Hara decided one day to travel away far away.....
  8. Prestanite da spamujete na ovoj temi RNA i Manja!!! pozdrav od Saleta! Stvarno u Lazarevcu je bio trash is all around,a tek fiskultura,kosarka i fudbal!!
  9. Od CW mi je bolji ali mi je ubedljivo najbolji album Dickinsona Accident of birth! Inace po tekstu najvise mi se svidja Kill Devil Hill.
  10. Igram WARCRY.Ako ima neko ko je za igranje nek se javi.
  11. Nazalost je tako,2005 godina zaludjivanja naroda zemaljskog!Mlacenja prazne slame,presipanja iz supljeg u prazno.
  12. Isus Hrist je bio obican smrtnik koga su rimljani razapeli na krst.S obzirom da se on izjasnio i kao kralj stavili su mu i lovor od trnja na glavu.Inace je po ceo dan setao i zaludjivao narod svojim idejama da je on taj koji ce doneti spasenje covecanstvu.Bavio se ideologijom koja je bar sto se mene tice slicna komunizmu.I posle mene opet ja! Nije on bio bas toliko naopak,ali greh monoteizma nemogu da oprostim!
  13. Mnogo dobar bend.Stvarno odlicno zvuce uzivo!
  14. Koncert je bio maksimalno dobar!Interfector je bio sjajan i mnogo mi se dopala ona nova pesma,a MOTHER SERBIA mi uvek podigne raspolozenje.Svaka cast momcima! Sto se tice Apartmana sentimentalno sam vezan za ovaj bend i uvek kada sam na njihovom koncertu uzivam.A u trans sam upao kad su na kraju odsvirali moju najdrazu pesmu Gore digni glavu!
×
×
  • Create New...