Jump to content

udaj slavni

Iskreni članovi
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

About udaj slavni

 • Rank
  Anonimus of Metal

Profile Information

 • Location
  Bar
 1. bash ste zli obojica. srdachno vas pozdravljam i nazdravlje vam Kurban Bajram
 2. pa rekao bih da ti se chini. "hulitelji imena Hristova" su danas Judejci a Palestinci (kojih ima i dosta Pravoslavnih) su jedini koji im se konkretno suprostavljaju(ne sjedeci kuci i prdnjaveci okolo kako "jevreji" vladaju svijetom...). pored toga i muslimani poshtuju Isusua i nazivaju ga prorokom... ta predrasuda da muslimani mrze hrishcane (i obrnuto) ima korjen u judejskoj mozgoispirajucoj propagandnoj mashineriji. ako shiptari zapale crkvu na kosovu ili turci nece da udju EU zato shto je EU "hrishcanska" ( ) to ne znachi da Muslimani ne podnose Hrishcane jer su i turci i shiptari odrodi od Islama.
 3. izraeliti proklete im dushe, te Jaseru otrov u drob sasushe
 4. bila je izvanredna svirka na beer festu. nas 30-ak i kraljevski apartnam. dovoljno
 5. umarte imash vrhunski avatar
 6. izbacili su pomenuti stih kao i "lovcen kite petrovici a kosovo obilici". inache to je ista himna koju je uveo sekula drljevic, crnogorski ustasha, kada je sa italijanima proglasio nezavisnu drzhavu crnu goru (koja je inche trajala 1 dan). zastava je crvena za zlatnim dvoglavim orlom(srpska trobojka je ukinuta). inache trojica muslimana iz sdp-a su imali svoj predlog za grb (koji umalo nije usvojen) sa orlom crnojevica zato shto je za njih neprihvatljiv grb petrovoca jer ima KRST na kruni. i tako to ide...
 7. ojxa. zaboravih da se logautujem tako da je ovaj markizov post zapravo moj.
 8. inache S je bio na exit samo ga je sramota da kazhe i pio je drogeeeee
 9. aaaaaaa. pa tako rechi. aj pa God bless America.
 10. pa jesam li americhki ili mudzahedinski izdajnik?? odluchi se
 11. americhki izdajnik? tebi u sobi na zidu stoji zastava britanije (na pochasnom mjestu) a meni njegosheva slika. toliko o izdaji svojih korjena.
×
×
 • Create New...