Jump to content

Tailgunner

Iskreni članovi
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tailgunner

  1. Нисам овде тако често али хтедох само да овај видео поделим и са вама овде... Концерт одржан у Чикагу пре месец дана. Јебо те, па они из албума у албум звуче све моћније. Наравно, нови албум тек треба да изађе, али свирали су пар ствари, и стварно сам одушевљен; оне две ствари које имате и на нету: The End of Innocence и Dehumanized. Кад је кренуо intro помислио сам да ће поново да отворе са Domination, aли сам се зајебао. Како Of Sins and Shadows добро леже на овај исти intro, који су користили на Paradise Lost турнеји, па оно нема смисла. Сет листа је била одлична, а на бис изашли са, претпостављате, Odyssey. Ето, толико. Уживајте. http://www.youtube.com/watch?v=IFYqFCH_VGk
  2. Jel može neko da baci snimak sa koncerta na youtube ili bar neke fotke. Hvala unapred! Jedva čekam da vidim kako je bilo, a sudeći po ovim svežim komentarima izgleda da su PL i Samael odvalili.
  3. Jel može neko da baci snimak sa koncerta na youtube ili bar neke fotke. Hvala unapred!
  4. Ја се мало чачкао и направио видео за једну од њихових најбољих песама (по мом мишљењу). JADED са албума Draconian Times. Последња ствар на албуму али невероватно добра. Гледао сам их пети-шести пут у новембру прошле године, у Чикагу (били су гости оним смарачима Nightwish). Шта рећи осим - PARADISE LOST - најбољи бенд на планети! УЖИВАЈТЕ!
  5. Пре ћеш да упознаш Russella и остатак екипе. Romeo и није баш за те пост-концертне ситуације, мада остварује сјајан контакт са фановима током свирке. Ја на зиду држим урамљену фотку-постер са Russellom после њиховог наступа на Gigantour фесту.
  6. Па, није баш чисто крчање. Можда ниси био стрпљив пошто увод у песму (концерт) траје мало дуже или можда ниси препознао песму Јеби га, потрудио сам се али то је најбоље. Морао сам да се одмакнем од бине да колико-толико ухватим звук. Ма, на крају крајева, нема везе, само сам хтео да видите.
  7. Гледао сам их пре месец дана. Свирали су као предгрупа SYX. Интересантно, нема шта. Упознао сам се и са певачем. Кул лик. Био је сморен јербо им је радио само један микрофон док су током читавог наступа покушавали да поправе други. Баш су попиздели. Али је после њих сморила она Epica (боље да су њима отказали микрофони). Јао, какво ђубре... Нема смисла.
  8. Како бих волео да могу да дођем на фест И то још у мом Смедереву! Јебем ти срање. Баш вам завидим. Јесте да сам овде гледао много бендова и да је много активније али, бре, у Србији... Јаоооо! УЖИВАЈТЕ, ПРИЈАТЕЉИ!!! Шта друго да вам кажем - биће лудо! Поносан сам на моју земљу и мој град! НЕКА ОВО БУДЕ ПОЧЕТАК ЈЕДНЕ ТРАДИЦИЈЕ!!!
  9. Поздрав свима! Нисам вас одавно посетио али, јеби га, обавезе... Ево један двоминутни снимак са концерта SYX-а у Чикагу 13, маја. Уствари, предграђе Чикага - Мокина. То је био њихов други наступ у истом клубу у последњих годину дана. Искрено, на турнеји за прошли албум су били много бољи али SYX је SYX - како год да окренеш. Снимак је лошијег квалитета али, јеби га, мобилни... УЖИВАЈТЕ!
  10. Знате како је кад је албум успео... Једноставно, доста ти је да га послуаш два-три пута и нема промашаја - остаје урезан. Овај нови ми се врти већ петнаестак дана и верујте ми да се ни уводних тактова не сећам. Ако сте приметили, уводна песма је направљена као наставак прве песме на "The Battle", али онда креће смарачина. А посебно она сплачина "Under the Waves". Бљутава мелодија и још бљутавији текст: Under the waves Deep down below Where the evil once won't dare to go Under the waves The deep dark blue Where the angels will find you ...бла, бла бла Овакав текст више приличи Витни Хјустон, него некоме као што је Ален. Јеби га, кад пустиш да ти неки Магнус Карлсон пише текстове. Поздрав свима и чујемо се сутра после Emperora.
  11. Tailgunner

    Emperor

    У среду идем на концерт EMPEROR-a који се одржава у клубу "Metro" у Чикагу. Набавио сам VIP Pass и потрудићу се да вас детаљно обавестим после концерта. Једва чекам да их упознам. Фотке су неизбежне - so stay tuned.
  12. Ма, Crowbar су генијалци! Пре пар дана сам набавио њихов нови DVD и могу да вам кажем да вреди сваки потрошени долар. Концерт из Немачке са фестивала, интервју и сви спотови. Просто генијално! CROWBAR KICKS ASS!
  13. "The Revenge" није ни пришао прошлом "The Battle". Тотално разводњено, безидејно, у тренуцима и иритирајуће. Ствара ми утисак усиљености, па ми тако и један од најбољих prog вокалиста (Ален) остаје неприметан и усамљен у мору узалудно потрошених минута. Ово је само моје мишљење - не осуђујте ме због тога.
  14. Izvinjavam se sto je ova poruka latinicna. Crk'o mi je komp, a na ovom poslovnom nemam instaliranu cirilicu. Naravno, mnogima nije bitno.... Elem... Ne razumem zasto US verzija nema ogledalo. Cak i ona ltd. Bulja. Ali u svakom slucaju je sama ideja sa ogledalom smor. No, da se vratim albumu. Ne znam zasto vam pesme lice jedna na drugu. Pa, (po mom misljenju) bolji je od DCA bar pet puta. Zrelije, brate. Poslusao sam ga bar 15 puta i nikakav utisak slicnosti nisam stekao. Bar ih ja slusam od samoga starta. Nisam bas preterani obozavalac njihovog stila ali je album dobar. Ne sjajan ali svakako dobar. E sad, po meni nije ni prislo onome kako se osecam kao kad slusam Satyricon, ali kakva se danas sranja izdaju i koliko bezidejnih bendova - Dimmu je ipak osvezenje za ovu godinu. Za petnaestak dana odoh na Emperor, pa cu da vas izvestim cim se vratim sa koncerta. Jedva cekam! POZDRAV!
  15. Гледао сам синоћ Dimmu уживо у House of Blues - Chicago, и могу да вам кажем да се ништа радикално није променило што се њихових наступа тиче. Са новог албума су одсвирали "The Serpentine Offering", "The Chosen Legacy" и "The Fallen Arises" за сам крај. Нови албум је далеко бољи од прошлог, једино замерам бесмислену идеју да текстови песама буду штампани наопако, па сам морао да комбинујем европско издање (због огледала), а US издање због DVD-a (регија 1). Предгрупе су биле буља, па сам два сата потрошио у шетњи. Свакако је лепше да шеташ поред реке, него да се смараш уз некакав Unearth. Поздрав свима из Чикага!
  16. "In Search of Truth" и то би било све... за сада...
  17. Е, да... Умало да заборавим да поменем и диск број два. Документарац из Јапана, са пар наступа, и најбољи део када приказују неког металца кога су снимили на концерту од пре пар година. Лојалност на делу, нема шта.
  18. Па шта знам. Можда ћу и да променим мишљење. Тренутно сам сморен
  19. Страх ме да ти кажем да је бољи, због одабира песама на Live Scenes. Али много, много је добро. Већ код прве песме ћеш и сам да се увериш. Мени је само на аудио верзији непотребан соло на клавијатурама, а све остало је супер.
  20. Мене они смарају. Послушао сам их и баш ме је скењало јербо сам очекивао много више. Враћам се вечерас на Shadow Gallery, да мало одморим мозак.
  21. Ја већ пазарио Будокан и CD и DVD. Па људи, оно је за не веровати! Какви мајстори!. Да их нисам гледао уживо мислио бих да је пост продукција одрадила добар део посла. Овако само могу да вам топло препоручим још једно ремек дело.
  22. Кога је још брига за MACHINE HEAD?!?
  23. Можеш да га погледаш на Yahoo music. Благо речено - ОДВРАТНО. Што се Jon Schaffer-а тиче, за ову песму и спот могу само да му пошљем једног зеленка
  24. Ма, добра је за под воз. За шта је добра?!? А спот је комедија. Ова двојица седе на неком градилишту и пизде. О тексту да и не говорим. А онда Owen пао из ведра неба, па и он би да пусти неку сузу. Живо ме интересује како су сада реаговали на оне антиамеричке протесте у Атини за време ОИ. Да ли ће поново да сниме неки уживо у Грчкој и докле сеже тај њихов усрани, ничим изазван патриотизам.
  25. Е да, умало да заборавим. Треба да их преиспитају после оне песме (а о споту да не причам) "When The Eagle Cries". Колико је оно огавно, ја нисам могао очима да верујем. Не знам, стварно би требало да се запитају ако желе да задрже фанове.
×
×
  • Create New...