Jump to content

Puma Lasica

Iskreni članovi
 • Posts

  340
 • Joined

 • Last visited

About Puma Lasica

 • Birthday 07/24/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/lepi_bradica
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Beograd, Dedinje

Profile Fields

 • Gender
  Male

Puma Lasica's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

2

Reputation

 1. Predstojeći nastupi u Beogradu: 18. decembar @ Danguba /w Magma-Tanker-Hatred 24. decembar @ Fest /w Consecration
 2. http://www.cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=60280 Recenzija hrvatskog foruma - Croatian metal and rock net
 3. Mi bismo vrlo rado ali to treba videti sa momcima iz Tankera ili nekom organizacijom iz Banja Luke
 4. Za sada su bukirani samo nastupi u Beogradu: 30. oktobar - Samhain, Gun 27. novembar - w/ Tanker, Magma i Hatred, Danguba Sto se tice Srbije, jos uvek nema datuma ali ima planova - javljamo na vreme!
 5. "Slumber Recon", od danas, i na CD-u!!! Album je ugledao svetlost dana, u online verziji, 7. maja u izdanju SMP music. Od danas, 5. oktobra, dostupan je i u hard copy verziji u izdanju Dark Revolution-a!!! Trenutno je dostupan samo preko benda, narudžbinom na [email protected]! Narudžbina treba da sadrži sledeće informacije: 1) ime i prezime 2) adresa stanovanja 3) kontakt telefon Recenzija albuma: http://www.darkrevolution.org/20111002-rain-delay-%e2%80%93-cd-slumber-recon Cena albuma: 1) porudžbina - 600 RSD (PTT troškovi uključeni u cenu) 2) na koncertima - 600 RSD 3) u prodavnicama - 600 RSD
 6. http://www.youtube.com/watch?v=CtdqET3UCkk
 7. Imamo jos drugog albuma, pa ako hoces da porucis (400 RSD + PTT) sibni ime i adresu na [email protected] Da da, to je ta pesma! Uskoro ce biti snimak pesama sa Gitarijade u Ratkovu (nesto novo i nesto staro)
 8. Evo da odgovorim, ima veze sa tom tenkovskom jedinicom! Naravno, ta tenkovska jedinica je bila osnovna inspiracija Dušanu za pesmu ali je isto tako i metafora (uostalom, kao skoro svaka njegova pesma) E sad, za šta je tačno metafora to zna jedino Dušan... @ Grobodan - hvala na recenziji!
 9. Ko nas kao bend zna, zna ko smo i šta smo - i to već dug niz godina! Pošto nismo svi vezani pupčanom vrpcom, van benda možemo da radimo šta hoćemo i to je naše pravo. Mrki svira u Čikinim bombonama, Dušan radi haus, a ja ću naći neki projekat sa strane ako hoću/ili neću. Ako se to nekom ne sviđa i to je u redu jer mišljenje je kao dupe - svako ga ima Dakle, meni kao odrasloj osobi (tj neostrašćenoj osobi koja je uradila nešto u svom životu i napunila određene godine) je savim normalno da volim neke stvari koje nisu vezane za metal kulturu ili su čak i u suprotnosti sa istom. Ja znam ko sam i šta sam, a isto tako znam i šta je naš bend. Sumnja u to, u mom umu ne postoji. To je ono što je bitno. Pozdrav svim forumašima! p.s. život je suviše kratak da se proba samo jedna stvar, a ostale da se mrze - probajte nešto novo, bar da vidite zašto vam se ne sviđa.
 10. Svasta moze;) Ajd okachi i onaj snimak sa probe:D
 11. Rain Delay @ PROMOCIJA NOCTURNE MAGAZINA - Don't Fear the River (acoustic set) Uzivajte!!!
 12. Saopstenje: Rain Delay ce snimati svoj treci studijski album (radni naziv - Slumber Recon) u periodu od 2. aprila - 27. aprila, u studiu Life Burns Records-a, u High Wycomb-u!!! RD crew
 13. http://www.myspace.com/officallifeburns Sav info i svi mejlovi na linku iznad!!!
×
×
 • Create New...