Jump to content

Neskob

Iskreni članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beograd

Neskob's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Dushane, jedno pitanje za choveka od iskustva 8) ,Ada mp-1 ...pominjao si je ,kakva su tvoja iskustva ,koliko sada vredi polovna etc. Ja sam nasao jednu za 350 e ali ne znam da li je footswitch ukljucen u cenu , da li vredi ili da skupljam za JMP-1?
  2. Thanx na savetima, probacu...A za vibrato, probacu i to , sto da ne! Jedino sto mi smeta je to sto te skole bilo u Divx ,papiru , svejedno , nikad mi nisu dovoljno zanimljive da bih ih bas iskoristio kako treba, jedino sto me jos uvek okupira (bar donekle...) je Gambale-ov Speed Picking ,verovatno sto je njegov pristup toliko radikalno drugaciji ,sweep exclusive A sto se tice sviranja sa nekim ,pa i ne znam bas puno istomisljenika , ili se varam So guys? Ps.Ako imas neke casove koji su prilagodjeni mom znanju, I'll be happy to oblige!
  3. A za Marty-a : mozda je problem u bendu - odnosno ne znam ni sam, sviram u 2 benda i jednom tribute-u i ni u jednom ne sviram bas neke solaze , ali to mi cak i prija , najvise jer mi nije do nekih solo deonica kad dodjes u ove budjave studije u ovom :x gradu,a sviram koliko mi obaveze dozvole - ali da ne ispada da se (klasicna prica) hvalim kako ja eto uopste ne vezbam... to ume da bude sasvim dovoljno vremena (nikad manje od 1-2 a u proseku oko 3 h) i to ne bas organizovano ,vec onako, za svoju dusu...A btw, ako mislis na ljudski vrat (Collum Humani prim. aut.) onda - welcome to da club
  4. Cool, najzad odgovor koji nije ovo je super ili nije lose ali, vec nesto konkretno, da radi se o improvizaciji, 2. je Pachebell Canon, a 3. je kombinacija improvizacije i nekog koncepta ,inace , je i nisam vise toliko u Heavy vodama a na bendingu i vibratu radim bas dosta - to mi je cak jaca strana a improvizacija - to bas i nije jel da? Pa cuje se A drago mi je sto i ti volis vibrato - bez toga nema sviranja gitare , samo sto ja bas i ne volim preteran jer mi zvuci vetsacki i prenapregnuto. Interesuje me sta bi mi preporucio da se malo osvezim u kreativnom a bogami i tehnickom smislu , a ako mislis da bi mi 101 tuitition znacila ,jos bolje.
  5. Dusane S. , posto si ti postavio onu gomilu prilicno realnih pitanja na pocetku,pretpostavljam da ti nemas problema sa istim...A vidim i da drzis casove, posto sam trenutno u nekom bedaku i treba mi inspiracije (bar kreativne...) molio bi te da sa sledecih linkova poslusas neke moje radove i da ih prokomentarises , a sve u cilju da mi pokazes nesto novo ,a kapiram da je najbolji nacin da cujes kako sviram (isechci nisu mnogo veliki 700 - 800 kb, kakop koji).10x! http://www.cybermusic.co.yu/index.php?act=...pe=post&id=2515 http://www.cybermusic.co.yu/index.php?act=...pe=post&id=5398 http://www.cybermusic.co.yu/index.php?act=...pe=post&id=5768
×
×
  • Create New...