Jump to content

Acid Rain

Iskreni članovi
  • Posts

    674
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Acid Rain

  1. POsle duze pauze opet smo se malo aktivirali... Snimljen je bubanj za dve pesme, jednu novu bez naziva i Legacy u novom maniru... Bubanj je snimao gospodin Jeki koga verovatno svi znate. Kada pesme budu gotove bice postavljene za download, a za dalji razvoj situacije nismo josh uvek sigurni... Pozdrav svima!
  2. Koja je shifra za ovo? EDIT: Provalio...
  3. Bice uskoro jedna nova pesma kao najava albuma koji iskreno nemam pojma kada ce biti gotov... Live postava trenutno nije prioritet, tako da... Eto, to bi bile neke vesti vezane za Acid Rain, dakle kreativni deo ekipe je josh uvek na okupu, tako da ko hoce da slusa i dalje kvalitetni srpski prog ne mora da brine! Hehe
  4. Sa zadovoljstvom bih objavio da smo pronasli novog bubnjara i to mladjahnog Milosa Branisavljevica Mitu iz benda Face off! Poceli smo sa probama, svirke su jos uvek neizvesne, ali na albumu se radi.... WWW.ACIDRAINBAND.COM
  5. I dalje u potrazi za bubnjarem...
  6. Da li samo meni smeta ovaj bezocni manjak klavijatura? Mislio sam da nece nastaviti sa tom tendencijom koja se prvi put pojavila na MMA... Nije los album, ali malo su kreativno popustili, malo dobrih rifova, uglavnom neko riljanje, malo kechi pesama, osim recimo Broken Wings (ima tu jos koja)... Sve u svemu ne bas najbolje ostvarenje, ali slusljivo.
  7. Hvala druze na podrsci! Drago mi je da ti se EP svidja! Na albumu se radi i sve ce biti na mnogo visem nivou nego EP sto se svih aspekata tice!
  8. Jbg, odsustvo adekvatnih muzicara je problem koji nas prati od pocetka rada, tako da smo na to maltene navikli! Da nismo imali takvih problema, verovatno bi mnoge stvari bile drugacije i Acid bi bio mnogo aktivniji nego sto jeste. POz i hvala na podrsci!
  9. Acid Rain i dalje trazi bubnjara, molimo sve koji mogu da rasire vest da to ucine. Myspace stranica nije vise aktivna, tako da je nemojte koristiti za kontakte. KOntakt mail je [email protected] Na albumu se radi, ako ne nadjemo bubnjara do snimanja, najverovatnije je da ce nam session bubnjar snimati album, ali to je josh u razmatranju. POzz
  10. Za mene je "dusha" u muzici nešto što izaziva neko osećanje kod slušaoca, neku emociju... Ja stvari radim tako da mi se stvar ne sviđa dok se ne naježim slušajući je... A većina novih prog albuma me je ostavilo ravnodušnim... Beda! Slušajte ACID RAIN, mi imamo duše za izvoz! WWW.ACIDRAINBAND.COM
  11. Acid Rain je i dalje u potrazi za bubnjarem, obavezni uslovi se nisu promenili! Dobra vest je da je veliki deo albuma gotov (tj 85 posto recimo) i pocetak rada na njemu se ocekuje tokom leta! Ako sve bude islo po planu moze se ocekivati album do pozne jeseni ili rane zime! Do tada slusajte EP!
  12. Posto sam probao skoro sve preporucio bih ti Jeff Beck-a, ima najvise mase, ali je i prilicno cist... Evolution nemoj, imam ga ja u Ibanezu i mnogo je trebly, vristav i pipav... Mislim da za te pare mozes da uzmesh nesto mnooogo bolje, sa mahagonijem, EMGjevima ili Dimarzio-vima, pogledaj neki Jackson, LTD, Schecter... Ali ako vec zelis tu konkretnu gitaru, onda je uzmi!
  13. A ako je decko zainteresovan za EMG SL20 (Steve Lukather set) moze meni da se obrati, posto isti prodajem! Zna li neko gde moze da se uzme neck plate tj. plocica koja spaja telo i vrat gitare... Nijedan od majstora nema, Mitros, Mix i ostali takodje, pa ako neko ima neku ideju a da nije narucivanje iz inostranstva, bio bih zahvalan... I, naravno, ako se neko pametan javi i kaze da to moze da se napravi, hvala mu puno, to znam i sam, pitanje je GDE?
  14. Posle duzeg vremena, nazalost, lose vesti. Acid Rain je ostao bez bubnjara, pa ako ima zainteresovanih ljudi koji znaju da sviraju, a pritom su ozbiljni neka se jave na pp ili na [email protected]. Dva obavezna uslova su da covek dobro svira i da je ozbiljan. Kompromisi po pitanju navedenih nisu moguci, a sve ostalo je stvar dogovora. Pesme mozete downloadovati na www.acidrainband.com Bili bi smo zahvalni ako bi prosirili vest, "pustili buvu" ako je to moguce! Na materijalu za album se uveliko radi, nadamo se najboljem...
  15. Hvala puno! Verovatno sam preleteo tu stranu pa se nije otvorila slika onog sjajnog omota!
  16. Ajmo smekeri i vukovi, Hidrotoksin - Ousns??? Trazim ga vec dugo, samo mrtvi linkovi! E, da, Enchant - A blueprint of the world mi je vrhcina, a i zvuci kao kvlt!
  17. Hvala na komplimentima, sajt je radio nash prijatelj Nikola (Fontana workshop) vishe informacija ce ostaviti kolega Atheist!
  18. Oficijelni sajt benda je od veceras up `n` running! Mozete ga chekirati na WWW.ACIDRAINBAND.COM
  19. Mirko Tasic, Matije Gubca 26 (ako se ne varam za broj) Kanarevo brdo, 011 359 43 47, ne znam koliko bi kostao vrat, cela gitara je oko 400-500 evra, pa bi vrat bio, lupam, 200 vrica, ali najbolje okreni njega pa pitaj.
  20. Jel ima neko taj Hidrotoksin - Ousns, neka dobra dusha da uploaduje ako poseduje?
  21. To je relativno nova radnja, pa moraju dobro da rade... Sky su smradovi neopevani!
  22. Joooooj, ne bih da budem parti puper or eniting, ali meni je ovo totalno bleda Malmstinarija, nema bash nista originalnog i interesantnog osim te `armonike i, naravno, Hotovih sjajnih gitarskih deonica kada se radi o nasledju ovog podneblja. Sori Laki, ali ovo mi je prog koliko Unleash the fury! No, dobro, ne moz` svakom da se svidi!
  23. Nikako nemoj da idesh tamo, jer su sve sto si opisao pa puta 100! Ja nisam nikada bio u toliko neprofesionalnoj, skandaloznoj firmi... Znaci, ako ti je stalo do pojacala ne nosi ga tamo! Mozda ti i zavrshe posao, ako je u pitanju neki sitan lem ili slicno, trebace im, cirka, mesec i po - dva dana da ga zavrshe, a kada to urade ispostavice se kad dodjesh kuci da su ti popravili stvar koja ti je radila, pa ces po najvecem saobracajnom shpicu da se vracas tamo da im jebesh majku, a oni ce da te ubedjuju da su sve odradili kako valja dok ih ne oterash u kurac (bukvalno) a onda ces da vidish da je za popravku onoga na sta si cekao dva meseca potrebno minut do dva... Frustracije... Ma jok! Da se ja pitam, Sky music i servis naravno bi bili zatvoreni odavno, radnicima oduzete dozvole za rad, a onoga ko je sve to dozvolio bih obesio za muda na Terazijama...
  24. Postoji nazovimo je "radna verzija", ako si zainteresovan da nam pomognes oko promocije, uradish recenziju ili nesto, nije frka poslao bih ti na mail! Nadamo se u toku aprila, videcemo vec, josh se ne zna tacno, ali ce svi biti blagovremeno obavesteni. Obrada 99% nece biti, mislim da treba forsirati iskljucivo autorske, a ne planiramo u skorijoj buducnosti neke samostalne svirke pa da nam iste trebaju za popunjavanje repertoara. Dizajn sajta je zavrsen, ostali su josh neki radovi, nadamo se da ce uskoro biti gotov. Pozdrav svima, hvala na pohvalama, kritikama i podrsci, nadamo se da cemo se uskoro videti u live varijanti!
×
×
  • Create New...