Jump to content

VladaGrind

Iskreni članovi
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About VladaGrind

  • Birthday 10/21/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Mladenovac

VladaGrind's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Aeaeaa da si meni poslao bla, bal! Ponasaj se lepo! Ovo je ipak najgori nas forum! Evo cekam shoneta da mi posalje KRAJNJU verziju intervjua! i odmah ti saljem! Jbg, izadji na msn neki put
  2. Ljudi hvala vam na podrsci! Samo napred u otkidanje! I cujemo se oko onih slika sa vaseg aparata!!! Pozdrav
  3. A ipak su na neurotic rec! Imam Remants revived! To ti je reizdanje prvog ! ima i jedan spot na njemu i 3 live snimka! Vredelo je sve pare naruciti iz holandije! I disk i majica!
  4. Da jebote! Koj vam qrac!! Jebo vas YUM sve
  5. Jel bre kaka je ova svirka u kuglasu? Sta to kad? Moz li neko to da mi javi pre neg da izidje na ovi analni forum!!!!
  6. Opet ti! svuda te ima! Ja reko da vidim ko spominje visceral i zasto! Mislio sam da slucajno ne dolaze! Naravno da se slusa! I to sa originala! bre!
  7. I josh jednom Auuuu jebote... Kakvo napusavanje! Ulazim na temu posle 100 godina i napusavanje! Koj si bre ti grave?
  8. Ej bre ti kumodraski decace!! Ako je nesto selo to je onaj tvoj gore kumodraz! Cim prodjes trosarinu, pocinju sve vrste domacih zivotinja! Mladenovac je bre metropola za taj gore deo do centra beograda ti treba skoro isto kao i meni! A opet si daleko od gradske buke i sranja! Mali grad je zakon, zivis ko covek, poznajes ljude, poznajesh grad, poznajesh dragstore ! Extra!!!! A ne ono, ludnica neznas ko koga jebe! Eto naterao si me da se iskenjam i sad odo da spavam i ujutru da polazem kolokvijum!! Ajd pozdrav! Ziveli!
  9. To ti je opaska iz obliznje selo! Selo RulZ! Nije tvoje selo, mal blize!!! Al nije ni tamo nishta bolje!
  10. @Nidza Alo bre borchaman-e, pa des bre kochanj ti poljubim? Ti dojdes sa ovim pandomanima na ono rostiljce? Sam kad se svrshi ovaj ispitni rok! Da ispolazem sve, da upisem trecu i da onda zajebavam Jocu "D Nekrofadzist" 2. godina! Pozdrav za sve koji su bili na svirci. Ako je neko snimao svirku, a cini mi se da jeste, daj nek ostavi post da nekako pokupimo to!!! Pozdrav za ortake iz NadimaC-a!! DM RUlZ
  11. Extra se uklopio covek! Skroz dobro!!
  12. Ide covek u Spaniju! Bole ga djoka!!!
  13. To su najenergicniji delovi pesama! Posto smo i shone i ja u tim vodama ne verujem da ce se izbacivati takva rifologija!!! Pozdrav za Defilement!!!!
  14. U propalitetu stari!!! Jel ste nazli sto god zanimljivo medju onim diskovima? Kako vas se svidja nasa svirka u domu? Pozdravi mi ekipu celu tamo, mozda se i vidimo uskoro!!!
×
×
  • Create New...