Jump to content

gabriell

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

gabriell's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Uz duzno postovanje, moram reci da Staind ima samog jednog gitaristu. Vokal je svirao takodjer gitaru na nekim baladama na kojima je zastupljena i akusticna gitara. Radi se o dve, tri pesme sa Break the Cycle i isto toliko sa 14 Shades of Grey dok ga nema nikako na Dysfunction. Znaci sve u svemu Staind ima jednog pravog gitaristu. Za ostale bendove se slazem. Takodjer ne bih bas nazvao Staind Nu metal bandom, narocito ne posle novog albuma. Vise lici na neki post grunge. Sve u svemu jako dobar bend.
  2. Svasta. Procitao sa postove od likova koji tvrde da je Machine Head cak NU metal ili jos veca glupost Heavy metal bend. Ma to nema smisla. Neko je vec rekao, jednom zavolis Machine Head, uvek ga volis. U pravu je. To je po meni najbolji bend koji je ikad krocio na pozornicu metala sa sjajnom muzikom i lirikom koje nose njihove pjesme koje su jebeno pune energije. Po meni je "The more things change..." njihov najgotivniji i ujedno najmracniji album. Rekao bih jos i to da je Robb Flynn decko s mozda i naboljim glasovnim mogucostima u svetu metala. Lik je zver. Osim toga bezveze je i ona prica kako je MH bez Logana truba. To je totalna glupost. Logan jeste dobar gitarista ali Flynn je odgovoran za uspeh benda. Novi bubnjar je takodjer fantastican. Ne svidja se ni meni to sto je precesto bend menjao gitariste ali znaju to oni bolje od nas. Albumi Burning Red i Supercharger mi se takodjer svidjaju. Ok, nisu kao prva dva ali su i dalje do jaja. Through the Ashes of Empires je oznacio njihov povratak korenima i mislim da bi ga svi koji imalo vole MH morali preslusati. Machine Head rulezz "...Hear me now Words I vow No fucking regrets Fuck these chains No god damn slave I will be different I'll stand here defiantly My middle finger raised Fuck your prejudice..." Imperium
  3. Sevendust mi je definitivno jedan od najdrazih new metal bendova a Animosity mi je najbolji njihov album. Od pjesama bih izdvojio Live Again, Trust, Praise, Angel's Son i Follow na kojoj gostuje i pjevac Staind-a kao prateci vokal. Uskoro im izlazi i novi album a prvi single svakako obecava.
×
×
  • Create New...