Jump to content

Claymore

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Claymore

  1. Textovi benda Cunt, Gore & Something More su esencija tr00 porno-shit-core-industriala. Umetnost najviseg nivoa!
  2. Saznao sam (nazalost) da je informacija pogresna (totalno). Ortak mi je debil. Pomesao je Martina sa Dzordanom. Za to mu sleduje kazna!
  3. Za tako nesto sanse su minimalne, al' ko zna?
  4. Ortak mi sinoc javlja da je izasao kod nas prvi deo cetvrte knjige (Gozba za vrane) pod nazivom Senke dolaze!!! Inace, za mene vise drugi pisci ne postoje! Martin je BOG!!!
  5. Ajde sredite klavijature pa dodjite do Lazarevca da nam svirate. Imate lepu bazu fanova ovde (ako smem da dodam jedan sam od njih ). Hail!!!
  6. Pringler - Drevni bog u Srba? Pobornik gramatike runskog pravopisa iz XV veka pre Jesus-a. Tekstovi na srpskom su dobri al' je jezik los. Predlazem kolektivno uclanjenje u Komonvelt kako bismo govorili jezikom Bal-Sagoth-a BLODU OK JARNA!!! tj. Sve cu vas saseci!!! Izaberite sami sto vam uhu godi! Hail!!!
  7. U varvarstini nema niceg veselog!
  8. A ko jeste? Nemoj samo reci Freedom Call (oni su No. 2)!
  9. Onda nisi dobro slusao! Nema tu dosade, pogotovo kada je Dave Mackintosh u pitanju, a o Hermanu necu ni da pricam! Jednostavno, najveseliji bend na planeti, uvek me oraspoloze! Ziveo Dragonforce!
  10. Ovakve osobe dokazuju da nemaju sluha za muziku i da metal slusaju iz "fazona" ili zato sto je to "in". Moondive je slican Nightwish-u kao Immortal Rhapsody-u. Svaka vam cast za album, sila ste! Puna podrska od Claymore klana!
  11. Ne samo njima. a: Lovecraft je neshvaćeni genije.
  12. Tako je. James je ima malčice ograničen raspon glasa.
  13. Ufff, kako bi to lepo bilo kada bismo svi u Srbiji (metal bendovi) imali uslove kao DT. Inače, i ja sam od snimaka slušao samo demo. Jedva čekam album. Live nastupi su super. Ma ne razumes sta sam hteo da kazem, mislio sam na pevaca kako se dere punim grlom a ne na konacan rezultat. Razumeo sam ja tebe u potpunosti. Samo kažem da bi bilo strava da svi bendovi ovde imaju uslove DT-a. a:
  14. Nema veze, za M3 ti neće biti potrebno znanje iz toga!
  15. 1. Sviram 14 godina (razne muzičke pravce). 2. Ja sam za 2 meseca (i dnevno 8 sati vežbe) naučio najosnovnije (akordi, skale, ...), ali što neko reče, možeš to i za kraće i za duže vremena postići, ipak je bitno ono pod tri. 3. Talenat i sluh 200%!!! Bez toga nema ni smisla da praviš pesmu, a to je i poenta muzike, da komponuješ. Znam dosta gitarista koji su sa 14 godina uzeli električnu gitaru, Malmsteen-ove tablature, i 16 sati dnevno vežbali, a talenta nisu imali. Takvi nikada neće napraviti pesmu, jednostavno će završiti u nekom bendu jer imaju brzinu i tehniku. Nije to TO! Svi početnici, obavezno prvo akustaru u ruke, da malo prsti očvrsnu (tj. jagodice).
  16. Boro, za ovo ti sledi krcag piva kad se sretnemo!!! Death to the false ones, dance on the string 'till the blood on your sword is the BLOOD OF THE KING!!! Imam li kakav bonus ako kažem da su BOGOVI metala? Mleko se s pivom meriti ne moze!!! Al' da su bogovi, jesu!!!
  17. Jaki su kao najjaci celik, jer su pronasli njegove tajne! Hell is calling we cannot be denied, Fly to the blackness of the storm, We must die to be reborn!!!
  18. Boro, za ovo ti sledi krcag piva kad se sretnemo!!! Death to the false ones, dance on the string 'till the blood on your sword is the BLOOD OF THE KING!!!
  19. MANOWAR je institucija i tacka!!!!!
  20. Skinuo sam audio verziju Malmsteen Medley-a. Zvuk je malo losiji, ali je svirka jebitacna! a: Hail to Moondive!
  21. Plemstvo rules!!! 8) Hail & Kill!!! a:
  22. Slazem se u potpunosti sa tobom, ali uvek postoji neka pesma omiljenog benda koja te najvise pogadja u srce kad je cujes.
×
×
  • Create New...