Jump to content

Nabukodonosor

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Nabukodonosor's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Jebiga, ja se trudim da se hranim zdravo.
  2. Death Magnetic je odlican album.
  3. haha, ali najjaci komentar za LULU mi je sa onog bloga: .....You’ve gone from “Creeping Death” to a fucking “Table”. What the fuck is wrong James? You are twice the size of Lars, if he is on a coke rant, just knock him the fuck out. It’s obvious he owns the name or whatever so you can’t get rid of him, but you can punch him in the face or something and start playing some fucking metal again.
  4. Meni se nesto i nije svidelo. Ako uporedim sa koncertom na sajmu...ne znam. Bio sam na tribinama desno gore pri vrhu i apsolutno se nista nije culo. Samo neko brujanje i brundanje, za svaku pesmu nam je trebalo po pola minuta da ukapiramo koja je. Ova hala ili nije akusticna uopste ili je ozvucenje bilo ocajno podeseno. drugar me je samo pogledao na kraju i rekao "ja sam bas vise ocekivao od zvuka". Sto se tice samog koncerta....klasicna tezga. Svaka rec je mogla da se zna tacno kada ce biti izgovorena i sta ce izgovoriti. APSOLUTNO NISTA se nije desilo spontano, osim ono kada mu se klimao zvucnik na koji se penje pa ga je namestao, sve ostalo kao u pozoristu. Razumem ja da je sve to profesionalizam, ali brate mili unesi malo duha u sve to. Uhvatio sam sebe da mi se pola sata pre kraja koncerta spava i razmisljam "hoce li ovo skoro". Za sada za mene je Metallica i koncert na JNA ubedljivo broj jedan od svega kod nas odrzanog. Mozda zato sto sam bio u prvom redu, ali tako ja osecam. Pozdrav svima.
  5. Ne znam, meni ona FLAC verzija zvuci dosta dobro, mnooooogo bolje od 320kpbs mp3-a.
  6. http://www.youtube.com/watch?v=hHUFMeV-GVo Nothing else metters, Live in Bulgaria AWESOME!!!
  7. Evo koga zanima FLAC lossless verzija. http://rapidshare.com/files/144936024/documents.rar http://rapidshare.com/files/144936373/documents.r00 http://rapidshare.com/files/144936712/documents.r01 http://rapidshare.com/files/144936976/documents.r02 http://rapidshare.com/files/144937308/documents.r03 http://rapidshare.com/files/144937602/documents.r04 http://rapidshare.com/files/144937655/documents.r05 password: csx99@wbb
  8. Burazer mi rece da je u Italiji rezervisao album i da ima i neki kao kovceg (verovatno ono na slici) sa nekim majicama unutra, diskovima i jos sto cuda i da kosta preko 200 eura.
  9. Prvo da kazem, rip je definitivno los. ja imam ovaj 320kbps i kad samo uporedim The day that never comes, singl koji sam skinuo pre mesec dana, i ovaj sada, nebo i zemlja. Ovaj zvoni kao da su mi zvucnici na nekom limenom krovu. Cekam da kupim original pa cu da kazem. Sto se muzike tice, mnogo mi se svidja. Metallicu slusam od mozda 7. razreda, a to je bilo sada vec davno, i ne vidim neki preterani razlog za uporedivanje. Ja licno volim raznolikost, samo ako je dobro. Zasto mora da bude kao neki stari album?!? To samo znaci da grupa nije evoluirala ni malo. A to sto je neko lupio kako je u osnovnoj skoli slusao ride the lightning i skakao po kuci a sada ne skace....stvarno ne znam sta da kazem na to...mozda ima veze sto sada vise nisi klinac i drugacije sve to primas. Definitivno u ovoj temi ima mnogo hejtera Metallice i previse su dokoni. Niko vas ne tera da slusate ako ne volite Metallicu. Ja licno volim i prepoznajem njihov rad ovde. U Svetom Sranju nisam prepoznao. Hejteri, oladite malo. Prosetajte, imate i druge teme.
  10. http://rapidshare.com/files/142265224/holiday_pictures.rar 320 kbps
  11. Koliko ima ljudi koji kenjaju po ovom forumu to je strasno. Kao da me boli kurac da mi oni ovo rade zbog para ili ne, i koliko para imaju, i da li im je to malo ili nije. Pa nisam im ja knjigovodja. Zabole me za njihove pare. Oni snime album, ja odslusam, ako mi se svidja nastavim da ga slusam u godinama koje dolaze, ili odmah prestanem. Simple as that. Imam gomilu problema u zivotu, ne zelim jos povrh svega da razmisljam o njihovoj finansijskoj situaciji.
  12. Ceo dan danas su mi u Winampu dve pesme, The day i My Apocalypse i samo se vrte. Odlicne stvari! Svako ko kaze drugacije ili je klasican hejter ili sere. Nadam se i da su ostale stvari u istom fazonu i nadam se jednom instrumentalu.
  13. Evo linka za My Apocalypse, 256kbps, dobar snimak: http://rapidshare.com/files/140207300/Meta..._Apocalypse.rar
  14. A sto svi slusate preko YouTube-a?!?! Ja sam malopre skinuo The Day that never comes u .mp3 formatu, 256kbps, 14,5MB i odusevljen sam muzikom, pogotovo zadnjih 3 minuta pesme. Nesto mi se ne svidja James-ov glas na ovom i St.Sranje albumu. Nekako mi je....nesto mi mnogo zavija, nema one snage u glasu kao na starim albumima gde mozes od glasa da se uplasis i najezis. Sada mi je sve....ne znam kako da objasnim. Nadam se da me razumete. Ali muzika....WOW! Respect.
×
×
  • Create New...