Jump to content

djgavra

Iskreni članovi
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by djgavra

  1. Na zalost i pored najbolje volje i maksimalnog truda ovaj koncert ce biti pomeren najverovatnije na neki vikend u maju. Da nebi bili u potpunosti uskaraceni za dogadjaj ove subote, nastupice najavljeni bend iz engleske Novus UK kao i oba najavljena DJ-a i to po ceni od 200 din. Karte ce se kupovati na blagajni kluba akademija u subotu od 22h kada i pocinje program. svi koji su vec kupili karte iste mogu vratiti tamo gde su ih kupili tj. ko je kupio od mene licno vec od sutra uvece (sreda) u Underwordlu ili u subotu uvece na akademiji a oni koji su kupili karte u klubu akademija, mogu ih vratiti takodje od sutra u kafeu koji radi svakim danom od 18h.

    Ovom prilikom se Night Promotions team izvinjava svima koji su zeleli da gledaju Frozen Plasmu i Reaper uz nadu da cemo ih ipak videti uskoro.

  2. moze li mi neko reci gde sviraju i kad, nisam upucen? jel se zna koliko je karta i gde ima da se uzme? znam da dolaze i idem 100%, ali ne znam nista o tome! :( jel me moze neko prosvetliti?

    ovde

     

     

    i jel ima u ns-u negde da se kupi?

    za sada nema prodajno mesto u novom sadu ali ima zainteresovanih pa cemo se potrudidti da napravimo neku kombinaciju za novosadjane.

     

    EDIT:pretece me luciDream :meshuggah:

  3. Koja laz.Nemozete da dodjete do SKC-a a sa Akademijom ste dobri.Nemojte lagati ljude da je to razlog odrzavanja koncerta u Akademiji.Pa na tvom MySpace profilu Akademija ti stoji u top friend-u.

    kako mislis nemozemo do skc-a?svako moze da dodje do skc-a a verovao ti ili ne njihov menadzer je sam predlozio Akademiju kad smo pregovarali o mestu gde da bude koncert.

    naravno da mi ja akademija na prvom mestu na mom myspace profilu,pa ja tamo radim 17 godina.

     

  4. NIGHT PROMOTIONS

    Proudly Presents

     

    DIARY OF DREAMS

    live

    AKADEMIJA

    10.11.2007

    22h

     

    U okviru promocije novog albuma koji izlazi u oktobru,

    mozda najbolji darkwave band Diary of Dreams gostovace na Akademiji gde je ranije odrzan nezaboravni koncert band-a Diorama i upravo je to razlog sto je menadzment,koji je isti za oba band-a,zeleo isti klub.

    Prodaja karata pocinje u septembru a cena i mesta prodaje bice naknadno objavljeni.

    Nakon koncerta,na istom mestu bice i afterparty uz verovatno prisustvo clanova band-a.

  5. DIORAMA

    Belgrade 30.06.2007

     

    setlist

     

    1.HLA intro

    2.HLA

    3.burning out

    4.wingless

    5.synthesize me dance maxi

    6.klarheit

    7.howland road

    8.no tears

    9.eminor

    10.light

    11.someone dies

    12.exit the grey

    13.last minute

    14.pulse of life

    15.the girls

    16.advance

    17.why

    18.erase me

    19.leaving holywood

    20.belle 2007

    21.definition power

    22.said but true

    23.friends we used to know remix

     

    2:12:14

  6. DIORAMA NIGHTOVI

     

    Pre koncerta nemackog darkwave sastava Diorama u subotu 30.06.2007 na akademiji,desice se dva dogadjaja koja su u direktnoj vezi sa samim koncertom.

    Prvi je Diorama Night petak 22.06.2007 Akademija

    na kome ce se pored standardnog Dark Night repertoara slusati malo vise Diorama.ulaz slobodan.

    DIORAMAnightm.jpg

    Upravo na ovom Diorama Nightu ce se deliti flajeri za sledeci dogadjaj a to je special V.I.P. party Late Night With Torben Wendt And Felix Marc cetvrtak 28.06.2007 akademija.

    Ulaz ce biti besplatan ali ce flajer biti obavezan.

    Samo 200 najbrzih srecnika ce imati priliku da se to vece provede zajedno sa dvojicom najbitnijih clanova diorame.Pored standardnog,darkwave/ebm,muzickog programa imacemo priliku da cujemo i pesme koje je pravio Marc Felix,klavijaturista diorame,koji ce ih licno doneti a koje nigde do sada nisu objavljene.

    Dioramalate.jpg

    Oba dogadjaj pocinju u 22h a na njima ce se prodavati i karte za koncert ako se do tada ne rasprodaju.

     

  7. ~ DARK NIGHT SPECIAL EDITION ~

     

    DARK NIGHT SPECIAL "pomracenje" odigrace se u nedelju 01. aprila u Velikom klubu Akademije, sa pocetkom u 22h. Specijal je zamisljen kao "combo night", tako da ce tokom veceri biti predstavljeni razliciti pravci koje obuhvata danasnja dark scena.

     

    Centralni dogadjaj ovonedeljnog Dark Night-a je koncert beogradskog gothic-jackilhyde benda VIEN LUR koji ce poceti tacno u ponoc.

     

    Sat vremena pre i i sat vremena posle koncerta muziku ce pustati DEBRIS TEAM koji ce predstaviti svoj izbor deathrock bendova u prvom setu, a u drugom - sastave gothic usmerenja.

    http://www.debris-files.net

     

    Sam pocetak veceri rezervisan je za ethereal i neofolk, a kraj (od 02-04h) za darkwave i ebm koji ce pustati DJ GAVRA.

     

     

    VIEN LUR, mladi beogradski subkulturni fenomen iznikao iz benda "Delta 99" 2004. godine, od samog starta radi u postavi: Ivana Damjanovic - vokal, Sonja Visnjic - klavijature, Marina Nenkovic - klavijature, Ivan Trickovic - gitara, Borivoje Grbic - bas i Bogdan Zdjelar - bubanj. Unikatni naziv grupe je sintagma bez konkretnog znacenja, koja po svojoj zvucnost opisuje sustinu Vien Lura. Mada se vode kao gothic sastav, priklonjeni su samozvanom, autenticnom "dzekilhajd" (jackilhyde) pravcu, stvorenom radi izbegavanja zanrovskih okvira. Ucestvovali su na domacoj,vise nego interesantnoj gothic kompilaciji "Forgotten Art", u izdanju Dark Revolution Records, a beogradska publika je, u nekoliko navrata, imala priliku da ih vidi i na Akademiji. Ukoliko niste upoznati sa radom Vien Lura, njihove numere mozete da poslusate na http:// www.myspace.com/vienlur

     

    Ulaz za devojke bice slobodan do 23h.

    Cena karte je 120 dinara.

     

    kao i uvek na Dark Night-u delice se i besplatan cd ovog puta je to speciajlno video divx izdanje M`ERA LUNA 2006(die krupps,blutengel,apoptygma berzerk,fla,nitzer ebb,within temptation...live,interviews...)

  8. uuuuu super, taman tada zavrsavam sa obavezama! nisam bio duze na tvom najtu, ide mi se. zadnji put pre mesec i po u underworldu.

    a cek a sta se to deli i kako da dobijem?

    pa vec godinama delim cd-ove sa novim stvarima svima koji dodju do dj kabine i zatraze,ovog puta u pitanju je video da ne kazem divx,festival out of line vol2.ti dodji i reci da si gothicwraith a ja cu ti sacuvati jedan jer ce se verovatno brzo razgrabiti ;)

     

  9. @kveld

    ih bre malo sale na tvoj racun a ti odma tako grubo :mrgreen:

     

    kako da pustam bolju muziku kad vec pustam najbolju :D

     

    posto i ja u svojim postovima cesto koristim termin "asexualno" koji si ti uvela,nadam se da se ne ljutis zbog toga :cool:

    evo na sledecm dark night-u na akademiji bice besplatan cd video izdanje out of line festival 2(blutengel,angels and agony,combichrist,decoded feedback....) pa cu sacuvati za tebe jedan potpisan primerak :meshuggah:

    pozdrav

×
×
  • Create New...