Jump to content

djgavra

Iskreni članovi
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by djgavra

  1. Na zalost i pored najbolje volje i maksimalnog truda ovaj koncert ce biti pomeren najverovatnije na neki vikend u maju. Da nebi bili u potpunosti uskaraceni za dogadjaj ove subote, nastupice najavljeni bend iz engleske Novus UK kao i oba najavljena DJ-a i to po ceni od 200 din. Karte ce se kupovati na blagajni kluba akademija u subotu od 22h kada i pocinje program. svi koji su vec kupili karte iste mogu vratiti tamo gde su ih kupili tj. ko je kupio od mene licno vec od sutra uvece (sreda) u Underwordlu ili u subotu uvece na akademiji a oni koji su kupili karte u klubu akademija, mogu ih vratiti takodje od sutra u kafeu koji radi svakim danom od 18h. Ovom prilikom se Night Promotions team izvinjava svima koji su zeleli da gledaju Frozen Plasmu i Reaper uz nadu da cemo ih ipak videti uskoro.
  2. 05.04.2008. reaper live @ akademija zajedno sa frozen plasma
  3. u petak 9.11.2007 u klubu underworld specijalni gosti ce biti clanovi benda diary of dreams koji ce deliti autograme, slikati se i pricati sa svima koji budu hteli.
  4. a vidi kako sam ja to lepo uradio kliknes na OVDE i tu si a ne ko ti neki simboli i brojevi /.?=34118
  5. ovde za sada nema prodajno mesto u novom sadu ali ima zainteresovanih pa cemo se potrudidti da napravimo neku kombinaciju za novosadjane. EDIT:pretece me luciDream
  6. DARK NIGHT na Akademiji pocinje novu sezonu u nedelju 07.10.2007 i odrzavace se svake druge nedelje kao i u prethodnim sezonama a pre toga bice jos jedan vanredni DARK NIGHT u subotu 22.09.2007 na kome ce ulaz biti besplatan.
  7. prodavace se i novi i stari ali verovatno po regularnoj ceni od 14evra a majice 15evra
  8. od skoro i pevac adrian hates svira gitaru kad nastupaju uzivo tako ce biti i u beogradu
  9. kako mislis nemozemo do skc-a?svako moze da dodje do skc-a a verovao ti ili ne njihov menadzer je sam predlozio Akademiju kad smo pregovarali o mestu gde da bude koncert. naravno da mi ja akademija na prvom mestu na mom myspace profilu,pa ja tamo radim 17 godina.
  10. NIGHT PROMOTIONS Proudly Presents DIARY OF DREAMS live AKADEMIJA 10.11.2007 22h U okviru promocije novog albuma koji izlazi u oktobru, mozda najbolji darkwave band Diary of Dreams gostovace na Akademiji gde je ranije odrzan nezaboravni koncert band-a Diorama i upravo je to razlog sto je menadzment,koji je isti za oba band-a,zeleo isti klub. Prodaja karata pocinje u septembru a cena i mesta prodaje bice naknadno objavljeni. Nakon koncerta,na istom mestu bice i afterparty uz verovatno prisustvo clanova band-a.
  11. nisam samo ja vec nas nekoliko pod imenom NIGHT PROMOTIONS
  12. DIORAMA Belgrade 30.06.2007 setlist 1.HLA intro 2.HLA 3.burning out 4.wingless 5.synthesize me dance maxi 6.klarheit 7.howland road 8.no tears 9.eminor 10.light 11.someone dies 12.exit the grey 13.last minute 14.pulse of life 15.the girls 16.advance 17.why 18.erase me 19.leaving holywood 20.belle 2007 21.definition power 22.said but true 23.friends we used to know remix 2:12:14
  13. DIORAMA NIGHTOVI Pre koncerta nemackog darkwave sastava Diorama u subotu 30.06.2007 na akademiji,desice se dva dogadjaja koja su u direktnoj vezi sa samim koncertom. Prvi je Diorama Night petak 22.06.2007 Akademija na kome ce se pored standardnog Dark Night repertoara slusati malo vise Diorama.ulaz slobodan. Upravo na ovom Diorama Nightu ce se deliti flajeri za sledeci dogadjaj a to je special V.I.P. party Late Night With Torben Wendt And Felix Marc cetvrtak 28.06.2007 akademija. Ulaz ce biti besplatan ali ce flajer biti obavezan. Samo 200 najbrzih srecnika ce imati priliku da se to vece provede zajedno sa dvojicom najbitnijih clanova diorame.Pored standardnog,darkwave/ebm,muzickog programa imacemo priliku da cujemo i pesme koje je pravio Marc Felix,klavijaturista diorame,koji ce ih licno doneti a koje nigde do sada nisu objavljene. Oba dogadjaj pocinju u 22h a na njima ce se prodavati i karte za koncert ako se do tada ne rasprodaju.
  14. jos jedan dark night na akademiji ce morati da se odrzi iz tehnickih razloga i to u nedelju 10.06.2007 na kome ce zbog iznenadne situacije biti besplatan ulaz za sve koji dodju. najavljeni diorama night se pomera na petak 22.06.2007 ulaz takodje dzaba.
  15. sledeci dark night na akademiji 27.05.2007 je poslednji redovni u ovoj sezoni. u subotu 16.06.2007 ce biti vanredni dark night posvecen diorami-diorama night,a 30.06.2007 posle koncerta diorame na akademiji usledice afterparty i to je sve za ovu sezonu sto se tice akademije. mislim da je lep kraj sezone a pocetak sledece ce biti jos bolji samo ako diorama prodje dobro
  16. ~ DARK NIGHT SPECIAL EDITION ~ DARK NIGHT SPECIAL "pomracenje" odigrace se u nedelju 01. aprila u Velikom klubu Akademije, sa pocetkom u 22h. Specijal je zamisljen kao "combo night", tako da ce tokom veceri biti predstavljeni razliciti pravci koje obuhvata danasnja dark scena. Centralni dogadjaj ovonedeljnog Dark Night-a je koncert beogradskog gothic-jackilhyde benda VIEN LUR koji ce poceti tacno u ponoc. Sat vremena pre i i sat vremena posle koncerta muziku ce pustati DEBRIS TEAM koji ce predstaviti svoj izbor deathrock bendova u prvom setu, a u drugom - sastave gothic usmerenja. http://www.debris-files.net Sam pocetak veceri rezervisan je za ethereal i neofolk, a kraj (od 02-04h) za darkwave i ebm koji ce pustati DJ GAVRA. VIEN LUR, mladi beogradski subkulturni fenomen iznikao iz benda "Delta 99" 2004. godine, od samog starta radi u postavi: Ivana Damjanovic - vokal, Sonja Visnjic - klavijature, Marina Nenkovic - klavijature, Ivan Trickovic - gitara, Borivoje Grbic - bas i Bogdan Zdjelar - bubanj. Unikatni naziv grupe je sintagma bez konkretnog znacenja, koja po svojoj zvucnost opisuje sustinu Vien Lura. Mada se vode kao gothic sastav, priklonjeni su samozvanom, autenticnom "dzekilhajd" (jackilhyde) pravcu, stvorenom radi izbegavanja zanrovskih okvira. Ucestvovali su na domacoj,vise nego interesantnoj gothic kompilaciji "Forgotten Art", u izdanju Dark Revolution Records, a beogradska publika je, u nekoliko navrata, imala priliku da ih vidi i na Akademiji. Ukoliko niste upoznati sa radom Vien Lura, njihove numere mozete da poslusate na http:// www.myspace.com/vienlur Ulaz za devojke bice slobodan do 23h. Cena karte je 120 dinara. kao i uvek na Dark Night-u delice se i besplatan cd ovog puta je to speciajlno video divx izdanje M`ERA LUNA 2006(die krupps,blutengel,apoptygma berzerk,fla,nitzer ebb,within temptation...live,interviews...)
  17. pa vec godinama delim cd-ove sa novim stvarima svima koji dodju do dj kabine i zatraze,ovog puta u pitanju je video da ne kazem divx,festival out of line vol2.ti dodji i reci da si gothicwraith a ja cu ti sacuvati jedan jer ce se verovatno brzo razgrabiti
  18. @kveld ih bre malo sale na tvoj racun a ti odma tako grubo kako da pustam bolju muziku kad vec pustam najbolju posto i ja u svojim postovima cesto koristim termin "asexualno" koji si ti uvela,nadam se da se ne ljutis zbog toga evo na sledecm dark night-u na akademiji bice besplatan cd video izdanje out of line festival 2(blutengel,angels and agony,combichrist,decoded feedback....) pa cu sacuvati za tebe jedan potpisan primerak pozdrav
×
×
  • Create New...