Jump to content

bojan j.

Iskreni članovi
  • Posts

    950
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bojan j.

  1. bojan j.

    Alhemia

    Okacene su na youtube dve pesme, mogu se cuti ovde>
  2. Fina dzitra inace. Jel to ona crna sto je bila po oglasima skoro? Kako ti se cini JB u bridzu, nije ti previse svetao?
  3. Proizvodi se i dalje, te vesti po netu su ocigledno bile dezinformacije. Uzgred, to je najprodavaniji import model Jacksona i ne verujem da ce ga skoro menjati.
  4. Nisam znao da je iz CG... Cek, jel stvarno ne postoji neka radnja u CG gde moze da se nabavi DK2M? U tom slucaju najbolje da neko na licu mesta proveri
  5. Naravno da nije pametno. I novoj gitari moze stosta da fali ili da postoji nesto sto se tebi ne svidja. Bolje idi licno, manja je steta da das kes za kartu/benzin i da se vratis praznih ruku nego da zavrsis sa novom gitarom koja ti ne odgovara.
  6. DK2M se ne pravi u blue ghost flame finishu, ovo mi izgleda kao custom farba ili je menjano telo. EDIT: moguce da je ranije postojao DK2M u toj varijanti, sada definitivno ne.
  7. A radi tamo, kakav debil Da, to moze da bude jedino transparent blue, iliti to sto si postovao na slici.
  8. Odakle da ispadaju pragovi, kakve vi to gitare svirate bre?
  9. Vuche, zar ti nisi hteo COW sedmicu? P.S. Koliko su ogavni ovi coffin caseovi
  10. Odlican si @zombie - nema nigde koliko znam, oni su zastupnici i niko drugi ni ne sme da ih prodaje...
  11. Novi LP? Neka hvala Iz nekog razloga odbijam Deanove, ima kul gitara po netu za manje pare, treba proceprkati.
  12. bojan j.

    Alhemia

    Sta je bre smesno, nije lako naci bubnjara Imamo, i zove se Boris
  13. Vidjao sam cak da umesto jednog od 4 srafa koji drze plocicu iza vrata ide strap button.
  14. Nije bas tako. Nije kao strat oblik ali svakako se ruka ne umara. E pa sad... Zavisi kako koja. Moja npr ne Ima veze samo sa time gde je tacno strap button itd. (izvinjavam se na engleskom ali ne mogu da se setim kako se kaze). I naravno ako imas malo kvalitetniji kais da ti pomogne da ti gitara "ne bezi"
  15. Ima u mitrosu u beogradu. Mislim da je oko 225k dinara, svakako preskupo cak i za novog soloista. @ Routasydan - ako ti je prva dzitra da. Inace ne vidim svrhu...
  16. Sta, u minusu si 1000? Lepa gitara, probao, ne svidja mi se finishirani vrat i zvuk JB-a. @ Cewa - pa kupio jebote
  17. Ekstra je sto ima strings tru. Plus rivrsd hedstok zna biti sexy Ja ne volim aktivu, al svakako javi utiske
  18. Yamaha Pacifica. Naucno je potvrdjeno da u Srbiji za te pare neces naci bolju NOVU gitaru. Mislim da se Dutja za 6 godina nije predomislio Uostalom probaj sve i svasta da bi znao sta ti odgovara a sta ne. P.S. Ne znam kako sam uspeo da iskuliram alogia deo...
  19. Ne znam da li imas standardnu ili nano varijantu pošto za ovu drugu nisam siguran ali na standardnoj pored toga što je input za struju drugačiji, okrenut je i polaritet struje, tako da i ako uspeš da nađeš i nabudziš jack koji ti treba, nećeš moći da ga koristiš na bossovom pedalboardu. Ja imam poseban adapter za svoj small clone.
×
×
  • Create New...