Jump to content

bojan j.

Iskreni članovi
  • Posts

    950
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bojan j.

  1. za ove pare koje se prodava,mislim da im je ovaj model vise bio reklama nego sto su nesto ozbiljno zaradjivali na njemu.u prilog tome ide da se vise ne proizvodi,zamijenice ga vjerovatno nesto ozbiljniji (i skuplji vjerovatno) model.

     

     

    Proizvodi se i dalje, te vesti po netu su ocigledno bile dezinformacije. Uzgred, to je najprodavaniji import model Jacksona i ne verujem da ce ga skoro menjati.

  2. stvar je sto je lik iz cg a nije bas tako lako otic' i vratiti se,a da ovako zapuca za ns pa na kraju se ispali i nije bas lijepo,a ni jeftino (min. 50 e,gubi se jace od citavog dana). 

     

    moj ti je savjet sjedi dok ne iskrsne neko ko zna o gitarama.

     

     

    Nisam znao da je iz CG... Cek, jel stvarno ne postoji neka radnja u CG gde moze da se nabavi DK2M?

     

    U tom slucaju najbolje da neko na licu mesta proveri

  3. Naravno da nije pametno. I novoj gitari moze stosta da fali ili da postoji nesto sto se tebi ne svidja. Bolje idi licno, manja je steta da das kes za kartu/benzin i da se vratis praznih ruku nego da zavrsis sa novom gitarom koja ti ne odgovara.

  4. kellyjii su pain in the ass za svirati...nemash gde da naslonish ruku kad trzash...

     

    Nije bas tako. Nije kao strat oblik ali svakako se ruka ne umara.

     

     

     

    a sama gitara je loshe balansirana...tako da bezi vrat na dole kad svirash u stojecem stavu(sa kaishem)...

     

    E pa sad... Zavisi kako koja. Moja npr ne :haha: Ima veze samo sa time gde je tacno strap button itd. (izvinjavam se na engleskom ali ne mogu da se setim kako se kaze). I naravno ako imas malo kvalitetniji kais da ti pomogne da ti gitara "ne bezi"

  5. neku za 250-300 evra...

     

     

    Yamaha Pacifica. Naucno je potvrdjeno da u Srbiji za te pare neces naci bolju NOVU gitaru. :mrgreen:

     

     

    ali ti kazes da ne valja pa sam hteo jos jednom da te pitam...  :muzicar:

     

     

    Mislim da se Dutja za 6 godina nije predomislio :haha: Uostalom probaj sve i svasta da bi znao sta ti odgovara a sta ne.

     

     

    P.S. Ne znam kako sam uspeo da iskuliram alogia deo... :haha:

  6. Imam jedno pitanje ako neko zna resenje nek pomogne a ako ne nek iskulira duhovite dosetke i spam

     

    Daklem , imam Electro Harmonix Small Clone Chorus pedalu i zelim da je ubacim u Boss bcb60 pedalbord.

    Pedalbord ima napajanje predvidjeno za bosove pedale. To je znaci onaj okrugli konektor slican kao na punjacima za mobilne.

    Pedala ima ulaz trs 1/8 to jest mala banana ili mali jack ili kako god ko voli da ga zove. Znaci prvo sto mi je bilo logicno jeste da nadjem negde konektor da prespojim napajanje na malu bananu ali u radio klubu (a ni u muzickim prodavnicama po beogradu) nemaju takav konektor. Koje mi je jos moguce resenje ?

    Jedna od stvari koja mi pada na pamet je da seljacki presecem kabl i zalemim drugi konektor al nekako bi gledao ako ikako mogu da izbegnem tu opciju.

    Svaka pomoc je dobrodosla

    pozdrav

     

     

    Ne znam da li imas standardnu ili nano varijantu pošto za ovu drugu nisam siguran ali na standardnoj pored toga što je input za struju drugačiji, okrenut je i polaritet struje, tako da i ako uspeš da nađeš i nabudziš jack koji ti treba, nećeš moći da ga koristiš na bossovom pedalboardu. Ja imam poseban adapter za svoj small clone.

×
×
  • Create New...