Jump to content

Crni_Andjeo

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Crni_Andjeo

  1. Pa i ja sam mislio da je demo,ali su ga ne jednom sajtu okarakterisali kao album.A i ima mnogo pesama da bi bio demo.Nije ni bitno jer sam ja bolestan po pitanju nalazenja svih albuma neke grupe ,pa me zanima gde i kako bih mogao da ga nabavim.Vidim da ga Gothic Angel ima.Jel postoji mogucnost da ga ja negde narucim ili da mi ga narezes,naravno ako mozes i ako si dobre volje.
  2. Ali Haggard ima tri albuma:Progressive,And Thou Shalt Trust...The Seer i Awaking The Centuries.Ja imam 2. i 3. ali od prvog imam samo tekstove.Ako neko zna kako da dodjem do tog albuma neka mi pomogne,jer je retko ko uopste i cuo za njega.
  3. Pa ja sam hiljadu puta slusao pesme takve kakve jesu,tako da bi mi bilo koja promena zvucala cudno i ne bih je prihvatio cak ni ako je bolja.Drugim recima ne mogu objektivno da gledam na to.Mozda,da ih nikad nisam cuo ovakve kakve jesu...
  4. Odlicni su,imam sve od njih osim drugog albuma Witch Hunter koji ne mogu nigde da nedjem.Excalibur je najbolji po meni ali mi se nesto ovaj najnoviji Rheingold i ne svidja narocito iako su ga u kritikama okarakterisali kao najbolji njihov album.Ne znam mozda ja gresim ali meni nije najbolji.
  5. Ha Ripper je odlicno odradio posao.Slusao sam novi album,odlican je.Momci su uspeli da nadoknade odlazak bivseg pevaca i mislim da cemo brzo da se naviknemo na Tima.Uostalom kad se nasao kao zamena nezamenljivom Halfordu moze i kao Johnu.Kad smo vec kod Halforda cuo sam da se tata vratio u Judas Priest.Jel cuo neko nesto o ovome ili neki singl mozda ako je izasao uoci novog albuma?
  6. Fenomenalni su.Moj omiljeni bend.Onaj blesavi Romeo je definitivno neprevazidjen,mada mi nije jasno kako sa onim debelim prstima ubode pragove,ali nije ni bitno.Najbolje su mi zvucali na The Divine Wings Of Tragedy.Emotivno sam vezan za taj album. Ukratko They Are THE BEST!!!
  7. Cuo sam za njih.Imam neki demo ili sta vec "Valley Of The Damned" i taj spot.Mozda se i ne zove tako,zaboravio sam.Nisu losi,otprilike nesto kao Angra.Ako nekad budes gledao njihov spot,obrati posebno paznju na duzinu kose gitariste japanca.To se zove kosa do zemlje .
×
×
  • Create New...