Jump to content

DJEVOJKA OD BRONCE

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    in a dark coffin,in a dark room,in a dark castle,in a dark forest,in a dark village,in a dark world.

DJEVOJKA OD BRONCE's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. to bi trebala da bude diskografija NM??? mislim da si ponesto propustio.. a to me vrijeda, jer su meni kao true nsbm metalki NM jedan od najdrazih nsbm metal bendova.
  2. vraze, neces vjerovati, ali bash sam danas kupila original 'horizons'! zar i ti ne smatras da je to prst sudbine kojim nam bogovi porucuju: ''upoznajte se! budite prijatelji! zasnujte obitelj! podignite novu generaciju arijevske srbske djece!''...mislim da sam konacno pronasla osobu mracnu gotovo kao i ja..jesi li ti moj sudeni vraze?
  3. pa bash i nisam, posto sam ovako prilicno gothic uglavnom se trosim sa svojim prijateljicama darkericama. ali rado bi probala nekog starijeg gothicara kakav si ti. voljela bi da me upoznas sa carima nacistickog sexa i polozaja 88....mmmmm.......
  4. :? :? :? :? :? :? :? da pa, zar ti mislis suprotno??? umjesto da se bunis, trebao bi biti sretan jer smo konacno i mi, gothic nsbm metalci dobili jedan savrsen bend za sebe. a ne kao neki nokturnal mortum recimo koji recimo na onom svom albumu ''nechrist'' samo pjevaju o mrznji prema zidovima i slicno, bez i trunke vampirizma, sotonizma, zenskih opernih vokala (bez kojih, po meni, niti jedan black metal nemoze biti potpun)..zato je stvoren satarial koji sve to ujedinjuje i stvara jedinstven i originalan zvuk kakav se moze cuti jos samo kod cradle of filth-a, koji su takodjer jedinstveni i originalni. SATARIAL = ruski satanic nsbm cof cower band.
  5. meni je satarial full zakon, totalno su gothic, dapace mogla bih za njih reci da su pravi ruski nacisticki satanisticki cradle of filth.
×
×
  • Create New...