Jump to content

So What!

Iskreni članovi
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-134 loš

1 Follower

About So What!

 • Rank
  Anonimus of Metal

Profile Information

 • Location
  BiH

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. So What!

  Vader

  Što je ova tema ovoliko zamrla, VADER KURWA:
 2. So What!

  Rotting Christ

  Trend brate, pukni i ti jedan minus, olakšaj se i ja bih rado sam seib, ali ne može.
 3. So What!

  Rotting Christ

  Za sve one koji bi htjeli da se podsjete na koncert Rotting Christa koji je održan 06. 06. 2005. godine u klubu Kocka u Splitu to mogu uraditi klikom na ovaj link gdje se nalazi polusatni snimak tog koncerta: A tu je također i nešto duži snimak njihovog koncerta u Sarajevu koji je održan dan nakon splitskog koncerta:
 4. Je li moguće doći do tog albuma, ali npr. od nekog iz regije jer vjerujem da poznaješ neke ljude koji se bave isto prodajom metal CD-ova. Bio bih ti puno zahvalan kada bi mi pomogao.
 5. Majstore, šta je s ovim Unholy albumom Trip to Darkness?
 6. Bosnian Metal "Online" Compilation Vol. 1 Dugo najavljivana Bosnian Metal „Online“ kompilacija (Vol. 1) je konačno spremna, nakon mnogo opravdanih i neopravdanih odlaganja. Ovaj projekt je pokrenut od strane Bosnian Metal Promotionsa, a cilj je promocija bosanskohercegovačke metal scene, povezivanje bendova i medija. DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?5tv308i9hxp5a29 Kompilacija sadrži 15 pjesama od 15 bosanskohercegovačkih metal bendova raznih podžanrova metala i iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Sve pjesme su demo / promo pjesme ili su objavljene na albumima, EP-ima bez izdavača. Naravno, ovo nisu svi bendovi iz BiH, ostale bendove možete pronaći u arhivi: http://bosnian-metal...0/12/bands.html Upload kompilacije nije dozvoljen bez odobrenja Bosnian Metal Promotionsa, zato molimo sve koji će podržati promociju da koriste link za download koji je priložen. Bendovi zadržavaju autorska prava na pjesme. Cover art je uradio mladi umjetnik i grafički dizajner Sandro Fazlinović (Departed Art) iz Banja Luke. Uskoro bi trebalo da se počne raditi na drugoj kompilaciji na kojoj bi se našli drugi bendovi, a i neki od ovih bendova sa novim pjesmama. Lista pjesama: 01. KOROV - Fatamorgana 02. HELLRIDE - 5 Years 03. SIHIRATOR - Gdje Vječno Odzvanja Tišina 04. AESTHETIC EMPATHY - Dualism 05. ORISONS IN VAIN - Ascend To Oblivion 06. DUAT – The Temple Of Suffering 07. CORBANSICK - Shattered Skin 08. FORENSIC CLINIC – Under The Pillory 09. ORMUS - Stray Life 10. MARAWA – Gate To The Next World 11. UNCLE SAM DECIDED - Destiny 12. DEPARTED - Only Way Out 13. THE LOUDEST SILENCE - Soul Reflection 14. ORION - Pray 15. IMPULSE - Fractal Verse (live) Trajanje: 1:04:22
 7. So What!

  Tankard

  Nisi ti mene razumio, dao bih ga za džabe, ali eto ako bi neko imao nešto i zauzvrat dati ne bi bilo loše. Nije isto bootleg na YT i bootleg na DVD.
 8. So What!

  Tankard

  Imam bootleg iz BG zajedno sa Bombarderovim nastupom, bacio bih ga na YT, ali nešto kada ga sripujem ne valja sinhronizacija zvuka i slike. Ako bi neko volio da ga ima u kolekciju, tu sam. Bilo bi fino kada bi dao šta zauzvrat.
 9. Kako je sopšteno, izgleda da je turneja Cerebralnog Bore otkazana.
 10. Da, a meni najjača scene kada u jednoj minuti do 9 ljudi, a u pozadini neka šlager muzika.
 11. To je normalno mišljenje, mada se ja ne slažem lično s tim. RHCP je postojao i prije dolaska Frusciantea pa je bio dobar bend, a i nakon njega uspijevaju da prave dobru muziku.. Mislim za neke ljude Sepultura nije isto bez braže Cavalera, što realno i nije, ali oni su nastavili svojim pravcem i ostali dobar bend, pa tako i RHCP (mada se ta dva benda ne porede obično, ali to navodim kao primjer) će ostatimeni lično dobar bend uvrnut, šarmantan i provokativan.
 12. Evo sinoć iz Zagreba. [media=] [/media]
 13. So What!

  Rush

  South Park skeč specijalno napravljen za koncert Rusha: http://www.youtube.com/watch?v=JFGVDWc_5Q8
×
×
 • Create New...