Jump to content

Žderač

Iskreni članovi
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

About Žderač

  • Birthday 11/21/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.analizator.tk/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Paklava Mjesečina

Žderač's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Baš loša sredina za hevare, kol'ko sam primetijo. Ali svaka čast!!
  2. Što se tiče mojeg skromnog mišljenja, ovaj bend je izuzetno suprotno od dobar. Nije da je loš, ali je daleko od odličan ili dobar, muzika nije ništa da se sada može reći: OUJEA... Čak nije ni prijatna za slušanje.
  3. M.A.D. znači "Madness after disorder", za one koji neznaju (a ja znam, ja sam iznad svih vas prokletnika). Blaža Thrash metal, nikad bolje, najjači thrash na svetu.
  4. Sad se nadam da je pitanje jasnije, pošto sam ispravio očitu grešku, ne navodivši ime osobe kojoj sam se obraćao. Dakle, tragedy, koji ti je tvoj bend, ako se sme znati??
  5. Ah da, umalo da zaboravim Sokrata: Ljudi su po prirodi dobri, sem ako su eventualno glupavi i neinventivni!
  6. E da, kad smo kod Morbid Angela, setih se jedne pesme - God of Emptiness, a i Sworn to Black, baš su skroz doom.
  7. Ma zašto? Nisu oni zli, samo su glupi i neinventivni.
  8. Ma neliče nikako na Saturnus, mnogo su lepši (muzika, hoću reći), i mnOOOOgo su sporiji i depresivniji, kao i bolniji. I poenta je da što više krugova odrade isti rif, to daje na jačem psihičkom razaranju slušalaca.
  9. Jako doom je i pesma od nekog grajnd benda Histerzis Mozga - DUUM!
  10. Šta?!?!?! Tebi je ovo smešno!?!?!?! Uzgred, aploudujem ono malo sajta što sam odradio, tako da će uskoro moći da se vidi http://www.analizator.tk/ u novom maniru. Pazite da na operativnom sistemu imate podršku za Ćirilični Srpski jezik.
  11. Uzvišene sile mogu svojim nadvišenim jezikom opisati tu muziku, ali svaki smrtnik koji čuje te reči, raščlanjuje se i nestaje nemogavši da izdrži takvu promenu pritiska okruženja. Ne želim da znam koliko su savršeni, ovo što ja vidim mi je sasvim dovoljno.
  12. Imam ja nešto od njih, ali se nimalo nesećam kako zvuče, a slušao sam neki album sigurno. Moraću ponovo da probam. A sajt im je FENSERAJA, ušao sam maločas, i odjednom poče neka Gloomy Akustična Disharmonična muzika da se čuje!
×
×
  • Create New...