Jump to content

kraath

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kraath

  1. kraath

    Esgaroth

    Da, bogami ima nas ovde. Ja sam Morgana upoznao preko Mikija Pandura kad sam kupovao jos Hornburg Magazin. Kod nas se uglavnom power slusa, ali ima i blackera.
  2. kraath

    Esgaroth

    Obavezno dolazim da vas vidim ovog puta. Sacuvaj mi jedan broj, mada ce nama u Ivanjici trebati bar desetak!
  3. kraath

    Esgaroth

    Jebi ga, nije to tako lako. Pozdrav, i vidimo se na koncertu. p.s.obavezno mi ostavi jedan broj Metal Sounda. Mogu ti reci bas me zanima kako ce da ispadne.
  4. kraath

    Esgaroth

    Sad ste uspeli prilicno da me zbunite. Pa kad to svira Egaroth 19 ili 26 maja. zar Nije sad Morgan napisao 19
  5. kraath

    Esgaroth

    Da, ova postava savrvseno funkcionise. Jako su dobre autorske stvari, a dobro skidauju i Dimmu. Autorske stavri stvarno svetski zvuce.
  6. kraath

    Esgaroth

    Pozdrav za novu ekipu Nisam vas jos gledao u novom izdanju, a ni te nove pesme nisam cuo o kojima se govori. Ajd' leba vam, otlucajte kad vam je sledeci 'cert pa da navrnem. Eto kad vas mnogo havle bas da vas cujem
  7. kraath

    1349

    Slusao sam 2 pesme sa novog i sasvim dobro zvuce.
  8. ODLICNO, NARAVNO DOLAZIM SA OVIM MOJIMA. PUSTI NAM DARK THRONE, MARE
  9. E oce li sad u petak (a tako bi jebiga trebalo) da bude ona meseavina DJ Slovenac i DJ Marko Hornburg ??? Jao, slusao sam jebenu 202 kad su oni gostovali. najludji su bili oni osnovci sto traze da idu u KST.
  10. Ista sam pricu imao ja. Uopste nisam ni provalio da su to ribe u pitanju. Inace muzika nije nista posebno.
  11. Bice klanja sutra u KSTu, konacno nesto dobro da se desilo Sigurno dolazim
  12. Pa evo prica ti je bila da ce Marko Miranovic (miljenik zenske populacije) poceti da pusta muziku kad basta bude otvorena...to ce starno biti dobro.
  13. Marko Miranovic stvarno postaje sex simbol. Znam jos neku ribu iz mog grada koja se isto tako lozi na njega, ne daj boze da i ona dodje na ovaj forum-smorice sve.
  14. Ja se u potpunosti slazem sa ovim covekom, a i nisam medju jedinima. Osim toga danom je sve vise i vise onih koji ovim bendovima okrecu ledja samo zbog lupetanja po medijima. Bilo sta oni urade ovde vise ispadne smesno nego ozbiljno. I intervju ovaj kao i mnogi drugi i jeste pozeraj. Jedino nakon sevega sto mogu reci jesta da je ljudska glupost ne unistiva. E bas da vidim hoce li taj kozeljnik da ode da zivi u sumu-bilo bi mu mozda i bolje.
  15. kraath

    Gehenna

    Odlicni su. Slusam ih odavno.
  16. KOZELJNIK JE NAJVECI POZER I KRETENCINA !!! VECE LUPETANJE NISAM NIGDE PROCITAO NEGO U OVOM MEX-u!!!
  17. Bilo bi dobro kada bi umesto baneta dosao neko drugi ko bi i dalje pustao sve vrste metala, nekako je bane previse kvazi i smesan lik... mislim da imam ideju o nekim DJ-vima koji bi zaista mogli da bar jednom mesecno pustaju metal u malom klubu.
  18. Evo i ovde su se ponovo neki idioti pojavili. Ako ti se muzika ne svidja, a ti odjebi. I daj ostavi ljude na miru, a posebno Marka, taj lik je stvarno van svih ovih gluposti.
  19. Ma sta ti znas o Bethoru. BETHOR JE CAR!!!
  20. Da, hoce li iko da objavi nesto novo o bethoru. Cuo sam da je vec izasao album, jel' to tacno. Ocigledno da clanovi ovog benda jos nisu otkrili da yu metal ponovo fercera???
  21. Pa ne znam, dosta se prica u poslednje vreme o tome. Valjda ovaj lik Marko Miranovic iz Hornburg Magazina je u dobrom kontaktu sa njima, a jos on je pevac u Behtoru, tako da je ocigledno prica dosta tacna.
  22. A kad ce biti prve svirke, moze li to neko da mi kaze? Nacuo sam da ce Trollech tada da svira sa vama?
×
×
  • Create New...