Jump to content

scavenger

Iskreni članovi
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by scavenger

  1. mogu li ja da pevam kao extreme noise terror - murder
  2. Kita! Pre je mesto u death metalu. A i mislim da je most ka tom zvuku naceo Soilwork pre nego sto su amerikanci poceli da mastaju o Geteborgu. A i mislim da su i textovi samo u skladu sa podnevljem...da su ameri krenuli da pishu o Torovim cekicima i neshvatljivosti kosmosa, onda bi trebali da ih pljujete, ovako, komentar za pickaste lyricse bi bio: za koga je - dobro je.
  3. GROUND ZERO novosadski hardcore metal konačno na netu: mp3, video, tekstovi, najave svirki... Posetite obavezno http://www.groundzerohc.com http://www.myspace.com/groundzerohc
  4. Mene je isto novi izneverio na prvih par slusanja, delovao mi je kao los pokusaj sellouta, ali vremenom...Confined je bas onako fino legla, The darkest nigts je tolalni emicj-hiticj. QL.
  5. Ali zato opojni mirisi dolaze od ispod pazuha radnicke klase. Serem, samo podizem temu, do koga je stigao metal hammer video je info o novosadskom Lockdown koji je bar na demou AF copy/paste (ok ima i Madball-a ), sada su malo sareniji ali sto je najbitnije sviraju: PURE IMPACT - SKINHEADS FIGHTBACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Emo kids - cheer up, Oi! Oi! Oi!
  6. SUPER STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aCOUSTRO RULEZ!!!!!!!!!!!! De si Kurcule, de ste ekipa, pozdrav sa naselja! I reci podrske i tako to!!!!
  7. Ne mogu da verujem, ali upravo si imenovao 2 stvari koje su me toliko odusevile da pesme bacim na hard (inace jako nemam obicaj zbog lose masine) - anguish sublime (pesmu) i 94 hours (as I lay) kako bih mogao da uzivam u repeat forever mjuzi. Zaista fenomenalna pesma!
  8. Ja volim old skul:) Shalu na stranu, odras'o sam na britanskom Oi!-ju i punku, Adicts, PTTB, Exploited su mi bili omiljeni. Turbonegro je super, zanimljivo je da je taj stil momentalno dosta popularan u NS-u. Hm, ti skandinavci nikako da omanu:)
  9. E pozdrav i od mene, snimak je super, produkcija kakva je-takva je, ali nije uspela da ospori kvalitet benda. Mnogo savrsenih melodija, mocne pesme, samo napred, i Drasko malo vise da uchi za fax PS, nisu vam klavijature toliko neophodne, kad ce svirka?
  10. Ma taj Toma Shvedjanin nema pojma, samo ispada Tool je keva, Meshuggah ima loshOg bubnjara. I tu se samo nesto dernjaju. Pre nego sto neko krene da me psuje, ovo bi trebalo ljubicasto da svetli i vristi "ironija" tj. shala, ali mislim da je Tool zanimljiviji za slusanje, mada, stvar je ukusa. I ju, nemojte nesretni blokaut i Tool u isti kosh! Mislim, alo!
  11. A Unison??? To je sada vec legerdarni bend, 10 godina tradicije i svega da se chuje od sXe old schoola do apokalipticnog metala sa etno uplivima... Fullsize, hm, sam taj njihov fazon je blizak Hatebreedu ali ako obradis paznju, rifovi i nacin sklapanja su u skroz drugom tripu, na Hatebreed po meni vise vuche 7th army, koji je takodje super bend. Svirachki nisu brilijantni ali po energiji i iskrenosti itekako, ponovo bih pomenuo Lets grow, bend koji je doneo nesto sto je popularno napolju ali sa atmosverom i smekom '80.-tih - thrash/fastcore u old school HCpunk izvedbi. Zaista se odusevljavam njima!
  12. Al sam chuo da imaju novi bend, doduse, ne HC nego neki X centar 2... Sta mislite o 36daggers?
  13. Samo opusteno, i vene na bulji imaju dushu, nego, na plakatu ce pisati 20 ili 21h, ipak realan pocetak ocekujte sa zalaskom sunca (2 razloga: romantika i zega) a pocinje GOYA zato beter be there!
  14. Temo, dizi e na vrh! Sta je, nisam valjda napisao takvu glupost da vas sve boli uvo? Kako god, treba jos da se diskutuje o MTV2 bendovima!
  15. subota; 17.07., enter, Yack Din addict No regrets New horison Ochi za oko, zubi za zub Anus dei MAD:Goya upad 100 din, dodjite ranije
  16. subota; 17.07., enter, Yack Din addict No regrets New horison Ochi za oko, zubi za zub Anus dei MAD:Goya upad 100 din, dodjite ranije
  17. Sto se tiche pevanja, prljavi Dani moze da mu se sagne, a Crown nisam slusao... 100 demona su nabod, metalcore su ali vise vuku na NY, ustvari, to ja bas pravi "mosh metal". Da su dobri, jesu, mada nisu bas po mom ukusu. Sta je As we fight? Ja se smorih od Martyr ADa. Napravio sam test: na vratima na exitu sam pustao mjuzu sto se tich metala i sl.: Funeral for a friend tolerisu svi a posetiocima se svidja Tibia se nekom svidi, prezive nekako Opeth izdrzi osoblje dok se ne ubaci growl a svi se smore As I lay prva pesme, osoblje gasi Saved by grace intro i pola prve pa zamole za gasenje Embers (melodicni mosh metal iz Madjarske, jebu kevu), 20 sekundi su izdrzali i obezbedjenje, osoblje, policija prekidaju. Weather report (Jaco Pastoriusov bend), sef me zove i kaze da pustim nesto normalno...
  18. Kente, vodi nas! Uz tebe smo (ustvari sam). Mislim, vazno je da znamo gde je tema, sto se mene tiche, mozemo i na berzi da diskutujemo o razlomcima i integralima na bubnju i stranoj muzici domacim cvarcima ))) Ua sistematika, milion ispita imam iz toga! Nego, samo sam rekao da potseca na Meshugu, ona je samo jedna. Ali me smara, istina.
  19. Da ne krivim po ukusima, ali ako si slusao bilo sta sa Frail world collapse, trebao bi jos jednom da procitas sta si napisao za produkciju i vokal, razmislis i postujes ponovo. Wall of jeriho su smor, meni, OK, zenski vokal, nepar-2, ali me ne pali. Mnogo su mi bolji Under oath. Da li je neko slusao Saved by grace? A As hope dies? Za ove sam samo cuo, kazu da je copy/paste As i lay-a samo sa metalnijim vokalom.
  20. Do sada bend nikada nisam cuo, ali veceras sam video spot "life to lifeless" ......................... oh, fenomenalno, pocetak je kao neka Meshuggah, pa vokal rastura! Stvarno preterano!
  21. Naizad da postujem negde i o ovom bendu. Sta takodje mislite o sada aktuelnim na MTV bendovima Haunted i Lamb of god? Ahm, dakle, ko je slusao ezajlejicje?
  22. Ne znam, ja njih uopste ne vidim kao takve, FUR je nesto sto treba postovati i cenim to sto svarno drze do toga i imaju sta da kazu, dokazali su da to nije nikakav wannabe, nastupi su im iako su matori, energicni i uverljivi, etc... Svoj ego bi samo mogli da grade na tome da za sve godine rada nikoga nisu opljuvali a to je ono sto ustvari najvise razdire HC scenu. Naravno, to je kako ja vidim stvari, verovatno ti imas razlog za takvo misljenje.
  23. Hey, pa i ovo je bendina! Rade, iako je sada Slave (drugi gitarista) u vojsci. DUHCHINA JE NAPUSTIO BEND:...........( Ali su nasli jos extremnijeg hardcore alkosa za basistu - blackera malog KHARGASHA (iz No regrets)! KIX ASS!!!
  24. Zaboga, zasto Hitman? Oni su bas kompletan bend - pricha, tradicija, ideja, usviranost...super muzika sa porukom koja je pritom i dobro izvedena. Doghouse jeste bend koji je jednom nogom i dalje u HCP sceni ali nije hardcore bend...
×
×
  • Create New...