Jump to content

Wooyke

Iskreni članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Wooyke

  1. Čuo sam prošle godine za njih, sasvim slučajno sam ih nekako našao na netu! EVo i zvaničnog sajta: http://www.blackstaramps.co.uk/ Možeš da pitaš u Mega music-u da li naručuju Blackstar pojačala i pedale. Mislim da oni sarađuju sa www.thomann.de, pa mogu sa tog sajta sve da ti nabave. Evo našao sam na thomann-u baš tu distorziju što si spomenuo: http://www.thomann.de/de/blackstar_ht_distx.htm. Mana je što nećeš moći da probaš dist pre nego što ga kupiš i što se ugrađuju za neku proviziju kada naručuju iz inostranstva.

     

    :pivopije:

     

     

    Steta sto ne mogu da probam jbg ali kazu da je najbolja koja ide uz Marshall Valvestate seriju pojacala ako nameravam da imam cist dist zvuk... hvala za info :pivopije:

  2. Traže se basista, gitarista i vokal za ozbiljan Slayer Tribute Bend koji bi, ako sve bude bilo ok, počeo sa autorskim thrash/speed pesmama.

     

    Ja sam iz Pančeva, tako da vožnja do bg-a nije problem.

    O svemu ostalom preko PM ili SMS na 064 168 1332.

     

     

    P.S.

    - Ako je basista takodje i dobar vokal, bilo bi više nego odlično biggrin.gif

  3. Pošto slušam Slayera ihahaj godina, pre 3 godine sam rešio da počnem da učim da sviram njihove pesme. ( inače gitaru sviram skoro godinu dana ) Ja sviram ritam gitaru, sve solaže, i pevam. E sad, našao sam basistu, solo gitaristu ali treba nam - bubnjar.

    Ko voli Slayer, a zna da svira bubnjeve, nek se javi na moj mail - [email protected]

     

    --- što se tiče mene, ako nekom već treba gitarista ili vokal (kao Cavalera npr. znaci za hardcore, thrash ili bilo sta sem heavy i clean rock vokala), nek se javi meni. Svirao bih death,thrash,hardcore,nu,black,blues,jazz... ne sviram heavy,progressive i power...ostalo da.

     

    pivopije.gif

×
×
  • Create New...