Jump to content

Wooyke

Iskreni članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wooyke

  1. Steta sto ne mogu da probam jbg ali kazu da je najbolja koja ide uz Marshall Valvestate seriju pojacala ako nameravam da imam cist dist zvuk... hvala za info
  2. Da li je neko cuo za Blackstar distorzije i pojacala, uzeo bih njihovu HT-DISTX pedalu, ali ne znam gde je mogu nabaviti kod nas..
  3. Traže se basista, gitarista i vokal za ozbiljan Slayer Tribute Bend koji bi, ako sve bude bilo ok, počeo sa autorskim thrash/speed pesmama. Ja sam iz Pančeva, tako da vožnja do bg-a nije problem. O svemu ostalom preko PM ili SMS na 064 168 1332. P.S. - Ako je basista takodje i dobar vokal, bilo bi više nego odlično
  4. Pošto slušam Slayera ihahaj godina, pre 3 godine sam rešio da počnem da učim da sviram njihove pesme. ( inače gitaru sviram skoro godinu dana ) Ja sviram ritam gitaru, sve solaže, i pevam. E sad, našao sam basistu, solo gitaristu ali treba nam - bubnjar. Ko voli Slayer, a zna da svira bubnjeve, nek se javi na moj mail - [email protected] --- što se tiče mene, ako nekom već treba gitarista ili vokal (kao Cavalera npr. znaci za hardcore, thrash ili bilo sta sem heavy i clean rock vokala), nek se javi meni. Svirao bih death,thrash,hardcore,nu,black,blues,jazz... ne sviram heavy,progressive i power...ostalo da.
  5. Wooyke

    Megadeth

    hey a gde mogu da nadjem informacije o TSHF, jer slabo vajde od officijelnog sajta Megadetha... btw. Megadeth je sam sebe okarakterisao kao melodic thrash metal bend.
×
×
  • Create New...