Jump to content

Aruena

Iskreni članovi
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aruena

  1. Hehe, sto je sladak taj smajli Nego sta nego Testament ali Nevermore forevermore
  2. E da, Filipe, dobar ti je avatar
  3. Ma svi smo mi na prvom mestu U svakom sl. hvala za respect, i ja tebi saljem jedan (ali nemam smajlija za to) Hail to Nevermore Metal!
  4. Hahaha, odlicno!!! Dopada mi se taj naziv NEVERMORE METAL!!!
  5. Uopste nisam daleko od istine, hehe uh, ne mogu da docekam taj dvd!!! Jel ide neko u Bugarsku ove godine? Svirace tamo, ne mogu da docekam!
  6. Upravo slusam Poison Godmachine, kad vec svi pisete da dodam i ja Nevermore forevermore!!! Znaci najjaci bend na sveeeeetu!!!!
  7. Znaci ne mogu da verujem, jadan covek... koji je to zivot kad je zdravlje tako ugrozeno! Nadam se da ce se oporaviti, uz operaciju naravno, drugog izbora nema.
  8. A daaaaaj haha, ma jaki su oni
  9. Pa dobro, sto se toga tice valjda je logicno. Tolika moc u jednom bendu... uvek odlepim kad cujem bilo sta od njih Jedva cekam Bugarsku da ih opet vidim i cujem
  10. A daaaaaj, pa sta je ovo? sto se svi razboljevaju?
  11. Strasno... neka pociva u miru. Saucesce porodici i prijateljima.
  12. Ej Dragon Heart, sta ima? Nismo se culi dugo. Dobih mejl od Loomisa, kaze da ce svirati oko 45-50 minuta. Dakle da opcekujemo 8-10 pesama, ne znam sta ce svirati tacno, ali verovatno vecina sa Godless-a. Jel ides?
  13. Mislim da se instrumenti dobro cuju, s obzirom na to da je live snimak. A sto se vokala tice stara stvar, nikako da nameste sva tri mikrofona isto
  14. Nova pesma je "Recollection Gallery" Na IBC-u se pustaju sve 3 pesme, snimak uzivo iz studija Kanala 9 u Novom Sadu. Pozdrav!
  15. nema sta, slazem se Dragon heart
  16. NEVERMORE nema poente da govorim ovo za produkciju, razbijaju!!!! Uostalom kada sam preslusala dobro Re-mix Enemiesa ima velike razlike u tome sta je Andy Sneap uradio. Meni je Enemies najslabiji album ali svaki bukvalno obozavam!!! Ko ne voli, njegova stvar, ali oni po meni imaju NEVERovatnu energiju! A to sam bogami imala prilike i na koncertima da osetim, i kada vidim kako ljudi sviraju uzivo....respect! Nego sta nego Future tense
  17. U cetvrtak 13. oktobra u basti KST-a u okviru Headbangers night-a odrzace se koncert grupe ABONOS predgrupa RAIN DELAY Prodavace se Abonos diskovi i majice po snizenim cenama Vidimo se tamo
  18. Ja ne znam, jer sam promo album dobila od ortaka koji je skinuo s neta. Ako neko drugi zna molimo odgovor
  19. Nevermore u Budimpesti 3. oktobra, Petofi Hall
  20. Dobro je, ono "You are listening to the new Nevermore album..." bas ispira mozak.
  21. Posle jos slusanja odusevila me je Sell my heart for stones!
  22. Album je odlican, ja sam odusevljena!!! Sentient 6 mi je favorit
×
×
  • Create New...