Jump to content

ouwaina

Iskreni članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ouwaina

  1. E,sestro,sad ga pretera!!! Sta ces da radis sa 20,ako se sa 14 prvo treznis,pa onda furas kuci??? Ja to ni sad ne radim,iako skoro stalno kad izadjem cirkam.Znas,zensko si,ipak treba da sama sebi odredis neke granice,a ne da se ponasas kao neka divljakusa...Nisam ti keva pa da ti popujem,ali zapitaj se malo...na cemu ces biti kroz par godina??na horsu,ili cemu vec? a,uostalom,zapitaj se malo...cim ti tvoji daju da izlazis do 2-3,znaci da imaju poverenja u tebe,a zamisli da te vide u mortus stanju!!Sta bi se onda desilo....sestro,shvati da ne zivis u filmu...ovo je ipak realnost... poz
  2. a jel to u petak??ovaj?? i sta jos ima zanimljivo??ima li sutra nesto lepo u gradu?neko do jaja desavanje?
  3. Natasha......CAR SI !!! Nemam reci za ovo sto si napisala....... Hvala...
  4. :suprised: ajd sad.....a,sta su po tebi "klinke"?vidis,i ti si nekad bio klinac .. znas,i mi maloletna deca zelimo da se zabavljamo.....niste samo vi matorci centar sveta!!mada...ako cemo iskreno i ja kad odem u kst osecam se matoro,jer tamo stvarno ima "dece" i u odnosu na mene.... i samo da znate da je DIVNO imati 17. godina i da se ja verovatno lepse osecam od vas....(matorih)..he,he... ja sam jos uvek mala i ne moram da razmisljam o svim zivotnim sranjima,uzimam kintu od matoraca,zajebavam se,ne razmisljam da li cu nekog povrediti ili ne,a opet me pustaju i u KST i na mnoga druga mesta........i povrh svega,sto je najbitnije - LEPO MI JE - !!! mislite o tome.... poz!
  5. da,ranije,samo ako si punoletan.......a sta bih ja radila da je tako i sada??? dosta mi je sto me nekad ne pustaju u Voodoo ,a sad jos treba da ne idem ni u kst???a??? E,bas ste seljaci!!!! treba da crkavam u kuci ili u dosadnim blokovima do novembra dok ne napunim 18??? Mislite o tome!!
×
×
  • Create New...