Jump to content

Stuart Hamm

Iskreni članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Stuart Hamm

  • Birthday 11/21/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Stuart Hamm's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Bas je keva,imam isti takav,pa mozes da ga probas.Cini mi se da u MITROSu ima isto,ali druge boje.
  2. Kad se svira,treba se lepo koncetrisati,Jer ako prodas 5sto karata,onda je super. Sto se tice Stiv herisA,on svira u Ajron Mejdenu. Omiljena grupa mi je Ace of spades od Motorheda. Zauvek duzan i zahvalan Djordje Golubovic licno EEEEEEEEHHHHHHHHH ko mi je popio pivo.
  3. Najbolji njihov album po meni je METROPOLIS 2.
  4. I da nas BIP sponzorise,pa da napravimo bend "BIPOVI MANEKENI"
  5. Puno novih zica i srecno stimovanje u ovoj 2005 godini zeli vam vas skoro otreznjeni kolega i drugar. DJOLE,DJOLE,DJOLE,DJOLE,DJOLE..............i DJOLE!!!!!!!!
  6. Pa onako Da li ti imas neke video skole?
  7. Imam ja Stu Hamm i John Myung skolu.
  8. Taj baja iz Rok expresa je tipican obogaljeni kompleksas.Mene bi bilo sramota tako nesto da naipsem cak i da je tako.Ja takodje nisam fan takve muzike,ali kao RESPECT!!!Da sam na mestu clanova benda,onog Rogosica bih tuzio,ili bih mu mozda platio lecenje. Ovo se odnosi na text o ceni grupe ABONOS. WOZDRA
  9. Najbolji album ovog benda po meni je V.Ceo album je napravljen na osnovu jednog motiva koji se ponavlja u svim pesmama kao varijacija.Mada DT ima album METROPOLIS II koji je napravljen na osnovi jedne pesme(METROPOLIS).
  10. Zoki brate,do jaja vam je ORDER.Uzeo sam neku kompilaciju pa sam cuo ovu stvar.Jebe kevu. Djole(MAGMA) Poz Kad cemo da se takmicimo u ? Vidimo se na nekoj od svirki.
  11. Svirka mi se mnogo svidela.Do jaja su vam autorske stvari.Bend pre vas je malo smorio.Opasno zvucite uzivo.
×
×
  • Create New...